İstemezsen daha bi 10 sene gitmezsin askere ama bence hemen git kurtul.
vatan borcu kutsaldır haydi askere![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Diplomanı al git en fazla muayeneye alırlar sonrasında 3 yıl tecil edip gönderirler![]()
aynen bir de muayneye alıyolarDiplomanı al git en fazla muayeneye alırlar sonrasında 3 yıl tecil edip gönderirler
birkaç hafta önce benm ikize de aynı şekilde polis geldi.. muhtarlığın bize kağıt geldi diye bildirmesi gerekiyodu bildirmedi polis süre verdi bağlı olduğumuz askerlik şubesine gidip tecil ettirdi diplomasıyla birlikte sonra evrağın kopyasını karakola verdi halloldu yani pek dert edilecek bi durum yoksen diploma,kimlik fotokopisi,3-4 tane de fotoğraf götür yanında yine de
![]()
.
git tecil ettir. 2-3 gün önce banada geldi. hatta mahkemeye düşecek dereceye gelmiştecil ettirdim sorun çıkarmadılar
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
okuyom ben ya
demişler herşeyi zaten, ben de üniversite bitince o rehavet içinde bakaya kaldım. Muhtar gene sana kağıt getirmiş, ben gittim bana sen kaçak olmuşsundur dedi direkzaten tecil ettirecektim, kendi dönemimden sonra gittim çok sıra olmadan hallettim. ASkerlik şubesine gitmeden önce öğleden sonra git kapıdakine er e sor sıra kaçta başlar sabah diye, ona göre git.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)