şu an en güvenilir forex hangisi ?
daha önce tecrübesi olanlaradan bilgi alırsam sevinirim...
şu an en güvenilir forex hangisi ?
daha önce tecrübesi olanlaradan bilgi alırsam sevinirim...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
beyler girmeyin o işlere,
kaşınmayın,
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
dağılın beyler,
benim değilde canı yanan yakın bir tanıdığım var
dolandırıcı falan değiller ama kazanma şansınız oldukça düşük
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Kredi kuruluşu kredi notunu düşürebilir die, Amerikan piyasası sıçtı. Millet hemen bizim borsadan çekilio. Siz siz olun anlamıyorsanız para kazanamassınız, ama bilen kısa vadede para kaldırır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
şöyle ki olay: Forex sağlayıcısı platodata firmasıdır forex in bütün hizmetlerini o sağlar,aslın da bu firmanın net üzerin den yaptığı al sat para kazan olayı tamamen bu bilgi platformunu para sahiplerine kullanma alışkanlığı kazandırmaktır,ama bizler kısa yoldan para kazanmayı sevdiğimiz için bilemediğimiz bir platformda para kaybetmemiz kaçınılmaz oluyor,ben on yıl forex ten bilgi hizmeti aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım,yıllık ücreti fazla olduğu için iptal edip hedefonline nın euroline nını kullanmaya başladım ve çok memnunum sitemizden bu işleri düşünen arkadaşlara tavsiyem,bir yatırım danışmanına danışmadan kesinlikle girmeyin. zira başarılı olabilmek için şunlar gerekli.
1- türk borsası
2- walt street
3- parite
4- dünya ekonomileri
5- dünyadaki savaş politikaları özellikle (ABD savaş politikaları)
6- dolar euro
7- ve bunlarla ilgili kaşiflerin al,sat tavsiyeleri
8- vs vs vs bunlarala ilgili çok iyi bilgiye sahip değilseniz kesinlikle uzak durun.
ıf ın doubt .flat out
en kralı altın zamanında zarar ediyorum die sattım şimdi 1.500 seviyelerine geldi
Kısacası haberler ile aran ii değilse (ki aslında haberlere kadar düştüyse haber iş işten geçmiştir) hiiiç borsaya girilmez. Birde borsa gerçekten önünde ekran açık izlenir. Öyle pc başı işin yoksa gene girme derim, sana hebri gelip satış yapana dek %10 kaybedersin.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
borsada garantiyi 1.69 dan yakalanlayanlardanım 21.000 küsürlere düştüğünde almıştım biraz anlarım borsadan
dün bir dostum forex muh. yaptı ama internetde dolandırıcı olduklarını söylüyen çok ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)