Replika blow aldim cok cok ucuza kutusunu ilk ben actim
Cok memnunum sıkıntı yok![]()
şu ebay malı coilspring ayarlı yaylar bildiğin beton araç sekmekten yürüyemedi bide tam bastınmı amortisör fişek felan iptal sanki şasi üzerinde gidiyorsun 3gün zor bindim söktüm hemen.
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
hytech hedırsım ve airmass egzosumdan aşırı memnundum![]()
Ankarada bir makina mühendisi arkadaşın ürettiği regülatörü almıştım bir kaç ay önce ancak hiç memnun değilim.Bilmiyorum belki arkadaşın tekerine taş koymak gibi olacak kendisi ile hiç bir problemim yok ki tanımam zaten kendisini ama dediğim gibi ürününün hiç bir faydasını göremedim..
Marka Uyumlu Modifikasyon Enjektör 200 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Accelera Alpha lastikler , tek kelimeyle rezalet.Soğuk sıcak farketmiyo , 1 ve 2 komple sarıyodu hiç durmadan.Sonunda balon yaptıda kurtuldum.
Bmc-Cda hava filtre kiti. Muhteşem , in temp'im aynı borularla aşırı düştü simota carbona göre , sesi ve emişi çok iyi.
Greddy intelligent informeter touch , bi heves almıştım bunu da , hiç bi işe yaramıyo aslında ama ne olup bittiğini görüyosunuz en azından , bu biraz tatmin ediyoHe bide sürekli kitleniyo obd yi çıkarıp takınca geri geliyo onu anlayamadım hala..
accelera lastikler hiç beğenmedim... 195/45/16
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)