tansu erkana yaptırırız kanka dert etme sende yok o olay sadece hepimizde var hemen hemen
Aynı sorun amcamın eski crv sinde de vardı.Yağlama ile hallolacağını sanmıyorum genelde hiç yağlanmıyor senelerce yağsız çalışa çalışa yuvayı yiyip aşındırıyor boşluk oluşuyor bildiğiniz üzere yaylı bir sistem yayın atlama noktasına gelince boşluk olduğu için tak tuk ses yapıyor tamiri mümkün mü bilmiyorum ama amcamlar trabzon servise sormuştular yenisi sağlam paraydı.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
babam benim arabanınkini düzeltmişti hatta geçen gün sanayide konusu geçmişti sorarım yaparlarsa buradan yazarım madem çok isteyen var![]()
Hortlatayım yeni konu acmaya gerek yok bu kademeden gelen sesi nasıl keseriz. bu sesın menteşeylen alakası felan yok
guncel nasıl keseriz bu sesi
kapı menteşelerinin hareket ettiği yerde 1 cm lik bir pim var o zamanla aşınıp inceldiği için her kademede küt küt ses yapar tornacıda oraya uygun kalın pim yaptırırsanız sorununuz çözülür
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Pimlerin yenisini ebayden aldım urunler geldide elıme ama sanmıyorum bundan olsun urun su
Honda Civic Accord CR V CRX Door Hinge Pin CX DX EX SI EG6 B16 D16 EK EG EH EJ | eBay
bundan mı bahsediyosnuz biraz acarsanız sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)