bungalov daha ucuz nedense peki tek ailemi kalıyor bungalovda yoksa villa tipi alt kat üst kat misalimi
Printable View
bungalov daha ucuz nedense peki tek ailemi kalıyor bungalovda yoksa villa tipi alt kat üst kat misalimi
Villa gibi yanlis hatirlamiyosam 4 oda vardi altli ustlu sagli sollu 2 katli otelin her yeri 2 katli villa iste
4 oda 4 aile gibi ozaman. resimlerde gördüğüm kadarıyla mustakil ev havası var otur bahçede kafa dinle :)
her hangi bir rahatsızlık durumu olmuyordur sanırım. ben açıkcası ilk defa bu şekilde bir otele gideceğim voyage yi önerdikleri için bir de zaten kasımda çoğu yerin fiyatı kapalı burası açık. bundan dolayı voyage de kalmaya karar verdim sayılır.
Adam&Eve kıbrıs style,katalogtan secer getırtırsınız , barda tanısayım da gotureyım eskıdendi o işler, o kafayla gıtmesin düşünen elinde patlar :D paralı asker dolu o otel.
bende bunu anlamıyorum bir türlü,
balayı oteline niye herkes adam eve yi yazar :)
Adam&Eve e giden söyliim lazların dediği gibi bu kadınsa bizimki ne? der. Çok açık. Ve o dansçı kızlara siz yaklaşamazsınız çünkü gözetleyen bodyguardlar var. Stage iniş çıkışlarında diplerinde bitiyorlar. Nasıl askerde nöbet değişiminde başında nöbetçi çavuş olur; aynı. Ancak çok sağlam paranız olacak o zaman otel içinden hallediyorsunuz onu. Araplar gelip hepsini aynı anda kapatıp otelin en üst katında özel 20m2 yatak olan suitte kalıyor. Geceliğine 50 bin ödeyip gidiyor.
ETS nin Voyage otellerinde hizmet süper güneş gözlüğü temizliğine kadar hizmet var. Ama çok kalabalık ve öğlenleri restaurant kısmındaki topluca çatal bıçak sesi beni mahvediyor. Yemekler fabrikasyon. Suçlamıyorum ama maalesef öyle.
Benim favori yerim Delos Beach. Arabayla ulaşım yok sadece tekneyle ya da 2 saat yürüyerek ulaşılabiliniyor. Oda sayısı az herşey doğal. Sahili kendi sahili. Akşamları sessiz Kaşa gitmek istersen tekneyle 15 dakika ve otel bırakıyor istediğin saatte alıyor. Yemekleri gerçekten güzel. Ne istersen onu yiyorsun. Otelde fazla kalan yoksa gir mutfağa kendi yemeğini yap benim gibi. İzin veriyorlar. İşletenler genç ve çok iyiler. Yarım pansiyon ama ben sabah başlayıp yatana kadar sürekli alkol tükettiğim halde lynchburg vs ayırmadan verdiğim ekstra çok cüzzi idi. Lüks değil ama inanılmaz kafa dinlemelik bir yer. Fiyatlarda aynı şekilde.
ben kasımda gidicem umarım az kalabalık olur :)
bir şey daha sorayım
hilton dalamanmı
voyage sorgun mu hangisini tercih ederdiniz siz olsanız ?
Uygun yer bulabilirseniz bodrumun en nezih ve kaliteli oteli Maca Kizi ni onerebilirim balayi icin guzel olur...
Forum ahalisi selamlar. Bu başlıkta yardımınıza ihtiyacım var.
Ne yazık ki yaptığımız planları gerçekleştiremeyeceğim olmamdan ötürü (vize randevumuzun ileri tarihe verilmesi vs) İtalya balayı planım suya düştü. Her ne kadar pasaportlarımız hazır olsa da vizesiz gidilen ülkelerden de dikkatimi çeken olmadığı için ülke sınırları içerisinde mümkünse Ege taraflarında balayı için gidilecek güzel bir otel tavsiyesine ihtiyacım var. Alkol kullanmıyoruz, sakinlik de tercihimiz. Tarih olarak 25 temmuz ve sonrasındaki hafta olacak.
Ayrıca hazır sormuşken şunu da sorayım, şu sahibinden gibi sitelerde yer alan kişiye özel balayı villası tarzında yerlerde konaklayan oldu mu? Özellikle Antalya kaş tarafında var sanırım. O konuda da fikirlerinize açığım.
Ekim sonu hilton dalamana rezerve yaptim. Gidince deneyimleri paylsirim
Arkadaşlar bence balayında böyle sessiz sakin romantik bir yere gitmek ya da çılgın eğlencelerin olduğu bir otele gitmek pek doğru mantıklı değil zaten bundan sonraki hayatınızı geçireceğiniz insanla sessiz sakin başa başa olmaya gerek yok buna çok fırsatınız olacak. Evliliğin geri kalanında çoluk çocuk olduktan sonra yapamayacağınız bir tatile gitmek daha mantıklı geliyor bana böyle eğlenceli, zevkli, survivor tadında bir tatil hayat boyu unutulmayacak eğlenceli bir tatil olabilir değerlendirin derim. Haydi Kampa 2016
arkadaşlar selam.
tayland koh samui için ekim 17 çok iyi vakit değil diyorlar ama siz ne dersiniz?
hatun istiyor. koh samui de 100 geceliği 100 dolari aşmayacak otel tavsiyesi verebilecek varsa sevinirim.
ha bu arada balayı için=)
fethiye hillside iyi bence kalite açısından
Arkadaşlar Merhaba,
04.04.2016-08.04.2016 tarihleri arasında yurtiçi yurtdışı balayı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ölüdeniz Sentido..