Bende 2017 - 20 mayıs da nasipse balayı için otel bakınıyorum o tarih için kıbrıs mı iyi olur acaba daha önce hiç gitmedim, varmı orada otel tavsiye edebilecek olan :)
Printable View
Bende 2017 - 20 mayıs da nasipse balayı için otel bakınıyorum o tarih için kıbrıs mı iyi olur acaba daha önce hiç gitmedim, varmı orada otel tavsiye edebilecek olan :)
Nisan mayıs Kıbrıs'ta sıcaklık olarak fena değil ama biz denize girememiştik su soğuk.. Oteller genel olarak Havaalanına uzak ulaşım biraz sıkıntı.. ELexus otelde kalmıştık beklentiler önemli tabi bu konuda gayet tatmin edici bir müessese.. Thai, spa, Sauna, Türk hamamı, Isıtmalı havuzlar, 1gün oda kahvaltı v.s balayı çiftlerine ücretsiz.. Herşey bir yana yemek olarak tatmin olmayan kimse olmaz sanırım.. Casıno flnda var işte diğer Kıbrıs otelleri gibi en büyük artısı çok yeni bir otel..
benimde düğünüm 20 mayıs 2017 , balayı için denize girilebilcek yer tavsiyesi alabilirim.
Bende bu ay başı Elexus' taydım. Oda kahvaltı ve ilk odaya girişte süsleme çok güzeldi. Otele 12 gibi girdik ancak 14:30 gibi odamıza alabildiler, yok oda süsleniyomuş, yok oda için birinin onayı gerekiyomuş falan fistan.
Otel müşterileri genelde yaşlı çiftlerdi, yanında kapalı karısı olup genç balayı çifti kadınlarını kesen bir dünya sapık mevcuttu. Katil olmamak için zor tuttum kendimi.
Otelin denizini hiç beğenmedim, biz denize indiğimizde saat 12' ydi ve otel görevlileri sahilde deniz pisliği temizliyordu. Bu arada iskelesi yok ki bu benim çok büyük bir eksi.
Bazı yemeklerde çok başarılılar fakat bazı yemeklerde ise acayip kötüler.
Personel hep güleryüzlü bu çok hoşuma gitti.
Odaları güzel.
Hiçbir aktivite yoktu ben gittiğimde, kenar köşe gitarcılarını akşamları çıkarıp canlı müzik vs yaptılar.
Havuz başında içtiğin su ve dondurma harici şeyler paralı, ultra herşey dahilde bunların olmaması bana abes geldi.
Ben çok sıkıldım otelden son 2 gün araba kiralayıp Kıbrıs' ta gezdim. Bir daha gitmem.
Seneler önce Kaya Artemis' te kalmıştım, Elexus daha alt sırada kaldı bende.
O kadar kötüleme :D
Sen artık sezon bitiminde geldin ve bu saatten sonra Kıbrıs otellerinde mice işi yapılıyor. Sen geldiğinde kapı girişinde acentelerin bankolarını görmüşündür. Hepsinin en az 100-200+ grupları vardı.
Deniz, sezonunda çok güzel. Asansörle fln inmesi cabası :) MiaBeach açık olsaydı daha zevkli olurdu beach tarafı :)
Aynen abi onları saymıyorum bile :) Yemekte bön bön bakıyolar vallahi çok ayar oldum.
Çokta kötülemedim ama denizi gerçekten beklediğimden çok kötüydü.
Aynen denize asansörle inmek falan güzel :)
MiaBeach en soldaki havuzlu mekandan mı bahsediyorsun? Orası kapalıydı :)
Hoşuma giden yönlerinide yazdım ama gerçekten bir şans daha vermem. Sahil kumu falan güzel değildi gerçekten.
Tşk ederim biraz araştırayım orasını ben nuhun gemisine baktım ama benim tarihlerde rez. yapılmıyor su an.
aynı tarih de evleniyoruz :)
Tşk ederim valla bende denize girerim diye tahmin ediyorum kıbrısda ama bakalım şansımıza artık :) Hiç gitmedik en azından gezmiş oluruz :)
Süpermiş kanka valla seni darlıcam ozaman baya :). Orda bildigim otel nuhun gemisi var onu tavsiye etti bi kaç kişi fiyatlarına bakayım dedim 2017 için rez. yapılmıyor fiyatlar görünmüyor. Senin tavsiyelerine ihtiyacım var :)
Ölü sezonda gidersen sıkılıyosun :) Cruise gemi ile gezicektik ama bizim hatunun arkadaşıydı tatili aldığımız yer önermediler. Keşke öyle bişey yapsaydım dedim. Ben verdiğim paraya acıdım açıkcası, o parayı Nuh' un gemisine verseydim üzerine param kalıyodu eminim aynı hizmeti oradan da alırdım.
bodrum da gecen yaz tatil yaptiğim oteli önerebilirim. +16 yaş sınırı da var. Balayi için ideal bir otel, incelemenizde fayda var...
Thor Luxury Hotel & SPA Bodrum | Resmi Web Sitesi
Haftaya vogaye belekte olucam bakalim nasil olucak olu sezonda
Hep gitmek istediğim sardunya adasını öneririm ,uygun fiyatlı oteller de var . Bence geneli yerli yuristi kazıklamak amacıyla hareket eden yerli otellerden daha uyguna yabancı tatiller kovalanabilir.
Arkadaslar merhaba. Benim de nasip olursa agustos 26-27 dugunum olucak. Nisanlim kapali oldugundan kendisinin de benimde rahat edebilecegimiz cok fazla kalabalik olmayan sakin, temiz, memnun kalabilecegimiz bir otel ariyoruz. Tavsiye edebileceginiz yer varmidir:)
Benim tavsiyem yurtdışı düşünen arkadaşlar için İtalya'dır.
Yurtiçi için ise Kemer. Bonus tabiki de Kıbrıs...
Arkadaslar merhaba kısmetse bu sene evlenıyorum agustos ayında Antalya da balayı ıcın otel tavsıye edecek var mı?
Maddiyat iyiyse voyage belek. Cok memnun kaldik. Giden arkadaslarim tavsiye etmisti