Geçen sene ben alibey resort gitmiştim.
Ekim ilk haftasında.
otel ekim son haftası kapanıyordu çok kalabalık değildi çok güzel bir yer yanlız biraz pahalı.
Ben mayıs gibi almıştım.
alibey resort
Ali Bey Resort | Etstur.com
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
22 sayfalık konuda illaki bana da fikir verecek birileri vardır diye umuyorum.
29 ekim tarihinde evlenicem nasipse. yurt içi ve yurt dışı fikirlerinizi bekliyorum.
kıbrıs için kasım tatili nasıl olur sizce ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Arkadaslar soyle bir durum var.
Nikan gununuze 1-2-3ay kala bir yer baktiginizda fiyatlar cok fais yuksek oluyor.
Ben gecen sene alibey resort u mayis ayinda aldim 2.800TL falandi.Tarih yaklastiginda 1-2 ay kala hanim merak etti simdi alsak kac para dedi baktik 3 kati fiyat verdi tur sirketleri.
Ornek olarak eylulde evleniceksiniz nisan mayis gibi almaniz lazim.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Aynen otellerde bir yukselis var.
Yanliz alibey efsaneydi.Calisanlari olsun otel temizligi olsun.
Barmenler efsaneydi butun ickileri cok iyi yapiyordu.
Hersey dahil bunlar anlamaz modunda degildiler.Otelin doluluk orani %40 falandi ama acik bufede hersey tamdi full du sezon sonu az kisi var kapatalim bagzi menuleri yapmamislardi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Öneriler için teşekkür ederim. Benimde aklımda 9-10 ay evvelden rezerve yaptırmak vardı ama bir anda nikah tarihini öne çekince böyle oldu. Önerilere aksam evde tek tek bakacağım.
param var aga diyen varsa
D Maris Bay | Anasayfa
keyifle balayında harcayabilir![]()
Bizde büyük ihtimal eylül 9 gibi nikah tarihi düşünüyoruz nişanlımla.Çalıştığım yerin yanında ets var sağolsunlar birkaç otel öneriyorlar ama kararsız kaldım.Fiyatlar bu sene bi hayli fazla.10 ay öncesinden yaptıracağım rezervasyon neredeyse 1 ay önce alacağım fiyat kadar diğer senelere göre.Alibey için 3,5 tutuyor rakam 5 gece 6 gün.Granada luxury okurcular öneriliyor onunda iskeleden deniz derinliği biraz fazla bana kum plaj lazım.Bayağ kararsız kaldım.Seçenekler,
Bellis Deluxe Hotel | Etstur.com
Granada Luxury Okurcalar | Etstur.com
Granada Luxury Belek | Etstur.com (denize servisle götürüyorlar 2-3 dakika mesafedeymiş araçla)
Ali Bey Resort | Etstur.com (içlerinde en pahalısı nişanlım bu kadar yükseğe gerek yok diyor ama sorun yaşamak istemiyorum tatille ilgili)
Alibey resort,barut acanthus cennet ve güral premium Tekirova arasında kaldık eylül ayı içinGidenlerin tavsiyesi ne olur acaba
![]()
alanya - Rubi platinium 5 gece 6 gün rez. yapıp 2 gece 3 gün daha uzattık. erken rezervasyon ile fiyatları çok makul.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Eylül ayında kısmetse düğünüm var,ay sonuna doğru da balayı düşünüyorum. Abidik gubidik tiplerin olmadığı huzurlu ve güzel tatil yapacağımız yer önerilerinizi alabilir miyim ?
imzasız..
Geçtiğimiz Ağustos ayında balayı için Adam&Eve otele gittik. Balayı için tavsiye edebileceğim bir oteldir.
Ben henüz gitmedim ama tavsiye üzerine voyage türkbükünden yer aldım mayıs başına. Voyage otellerin hepsi çok iyiymiş diyorlar
Eylül 16-23 arasına alibey resort'ten aldım balayımız için umarım pişman etmez.Güral Tekirova ile arasında kaldım.Güral hatta 120 tl daha ucuzdu.Alibey 250 arttı Güral 1500 lira arttırdı fiyatı aralık 11den sonra.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)