tam karşısında Şato var orada kaldık ailecek süper hizmet huzur verici ortam ve eğlence sınırsız...
Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux
2.Tavsiye:
CORINTHIA CLUB HOTEL
ANTALYA KEMER/TEKİROVA *****
CORINTHIA TEKIROVA
tam karşısında Şato var orada kaldık ailecek süper hizmet huzur verici ortam ve eğlence sınırsız...
Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux
2.Tavsiye:
CORINTHIA CLUB HOTEL
ANTALYA KEMER/TEKİROVA *****
CORINTHIA TEKIROVA
Sorgun eski bir tesis zaten, pek kıyaslanmaz Dolce Vita ile. Sakinligi dısında balayı icin tavsiye etmem her ne kadar güzel bir tesis olsa da.
Dolce Vitanın ayarında Maxx Royal geliyor, mayısta acılacak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
dolce vita nın muduru zaten maxx a gecmis organizasyon seması bos idi sordum maxx a gecti dediler tee bayramda .
bu arada maxx ın fiyatları dehset maldiv konseptine baktım martta maldivlere gitmistim ondan bile pahalıya geldi o kadar yani
maxx ın tum pomplalarınıda biz verdik meytek saolsun bakım makım ayagına ucuz fiyat kaparmıyız
mardan ın durumu nedir bilen varmı kısın sanırım kapalı idi orasıda aslında işlese saglıklı mukemmel bir tesis ..
Mardan efsane zaten, altın kaplamaları yeter
Tünayın istedigi tarihte 580 lira gecelik kisi başı
Ultra hersey dahil falan da degil, tam pansiyon plus yani sadece yemekler ve o esnadaki icecekler ücretsiz.
Extra 1 soda alsan 15 lira![]()
ulan yavuz face yazmıstım sılmıssın
olum ben 4 senedır turkbuku voyage ye gıdıyordum gecen sene bebe dogdugundan gıdemedım bu sene bır sordum yenılenmıs 6 gece kısı basıbır gun 350-400 tl oda hazıranda he
soyle denızı cok guzel olsun ucmadan nereyı tavsıye edersın mecbur bebe kavrulmasın dıye hazıran olcak zaman.
yavuz hocam sen ets demi calısıyorsun ?
benim yigen ordaydı baya bir otele gittik ets den adı fırat call center da idi simdi baska yerde halen daha favori satıcım ismettir gerci simdi yurt dısı operasyonlara gecti
bu arada gecen sene haziran yer torba private pazar sabahı ufaklıkla kahvaltıya indik bir amca mavi gant tshirt havuz basında kocaman bir defter hesap makinesi hesap kitap yapıyor bizim ufaklıgı sevdi ya bizimkilerde istanbulda ozledim filan tarzı birsey dedi nasıl memnunmusunuz dedi tesisten bende dedim hersey 10 numara private tam cocuklu aileiler icin dedim,siz kimsiniz dedim ben dedi ets denim sonra baktım omlet pisirmeye tesisin şef aşçısı gelmiş garsonlar teyakkuzda sonradan anlasıldı mehmet bey mis galiba big boss ben hayatımda bu kadar mutevazi adam gormedim . sonra oglen yemeginde orta yaslı ets cfo su bir kac kisi daha yemekte selamlastık flan filan![]()
bu maldivlerde ortalama 1 haftalık bi tatil ne kadar patlıyor? seko sen ne zaman gitmistin ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Side golden coast diyorum bi araştır çok temiz we muhteşem biyer.
Hatta balayına geliyoruz dersen yatağa güller çiçekler atıyloar
şampanya şarapta oluyo odada![]()
PSN:dohcvtec99
cennete en yakın yer maldivlerdir heralde.
20 Temmuz Çarşamba günü düğünüm var nasipse.
22-27 arasıda balayını Marmaris Villa Söl Otelde geçireceğim.
Daha önce git gitmemiştim fakat eşim eskiden ailesiyle marmaris'e tatile çok gittiği için bu otelide biliyormuş.
Welcome to Villa Sl - Marmaris
Güzele benziyor, fiyatlarda erken rezervasyonda gayet makul.
Antalya
Topkapı kremlin palace olabılır yada
adem & Ewe hotelde olabılır( açık bufesı emsalsızdır neredeyse otelın boyunda ve odaları acayıp detaylı teknolojı ıle dolmuş durunda )
ben sinemis ile gittim ctesi 19:15 ucagı dubai oradan male yani maldivler
oncelikle mart yuksek sezondu biraz girdi ben toplam 5200 € odedim otelde ekstralar icecek alıs veris jet ski vs 650 usd daha odedim sen hesapla . ama benim kızım 3 yasında ona sadece yol parası odedik emirates % 25 inidirimli aldı 750 € gibi dusmen lazım iste eger 2 kisi gidecek isen.
ben sun island da yer buldum en buyuk atoll lerden biri kesinlikle sea bungalow da yani deniz ustu konkalayın cok bortu bocek oluyor.
sana tavsiye internetten kendine yer bak sonra hotel fiyatlarını arastır guzelce sonra emirates ten ucuz bilet kovala deniz ucagı kolay onu otelde ayarlar yardımcı olur yada kendin hallerdesin 5 gece yada 6 gece 2 kisi sezona gore min. 3750 € lara kadar indirebilirsin galiba bazı hotellerde 5 gece kal bir gece promosyonmu ne varmıs arkadas anantara ya gitti o oyle demisti kısaca % 50+ yol tutuyor ama emirates cok basarılı aksam 7 de biniyon sabah 10 denizdesin
emirates olmaz ise katar doha aktarmalı olabilir .
emirates 777-300er kaldırıyor imkanın var ise 2. ucusu gdiste business a upgrade ettir cok erken alırsan yer bulursun guzel uyursan ilk gunun guzel gecer
aklına takılan olursa sor maldivler kesmez dersen ben parayı buldum dersen bora bora bu işin sonu deniyor ama sadece yol 36 saat imiş denilen o ki
back up a uye isen onlarda senin adına arastırma filan yapıyor arkadasa gecen mail geldi kampanya kumpanya diye cok erken rezervasyonda guzel fiyat indirimi alabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)