yurtdışı tavsiyesi olan varmı
yurtdışı tavsiyesi olan varmı
msc'nin gemileri ile nereye gitmek isterseniz gidin...
çok değişik bir balayı oluyor...bol bol fotoğraf ve acaip yerler görüyorsun...hele istanbuldan kalkan gemiler ile tatil istanbulluysan karaköyde başlıyor...değişik...
07 13b-msp
04 4g63
15 k9k 608
uygun fiyatlı sessiz sakin, bungalov öncelikli balayı için mekan aranıyor, ağva düşündüm ama kişibaşı 100 tl çok fazla geldi ona göre bi bilginiz tavsiyeniz varmıdır ? balayı pahalı olsun düşüncesinde değil daha ziyade tatil düşüncesinde hareket edicez.. 1 haftalık..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
moruk maşukiye taraflarına bi bakım
birde yuvacık var ama balayı için çok iyi olmaz sanırım daha ziyade hafta sonu kaçamakları için güzel bi aile tesisi Eraslan tatil köyü
bakıyorum şimdi bir de Billys Beach Osman Çavuş Bungalows buldum , fethiyedeymiş o da orayı bilen var mı acaba
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
şiddetle olimpos arzum hoteli tavsiye ederim yemekleri güzel havuzlu ahşap ev fiyatlarda yerdeçok temiz
Bende seneye ekim ayı için tavsiye arıyorum ; özellikle bu işle uğraşan o bölgede olan arkadaşlardan...
Belek bölgesinde Susesi Luxury Resort Hotel ve Titanic Deluxe Belek'e baktım
hangisi nedir, ne değildir, hangisi daha iyidir?
Birde ikinci önemli sorum şu an rezervasyon yapmaya kalkarsam yaz fiyatlarıyla aynı oluyor neden böyle ; biraz saçma değilmi ? Sonuçta kurban bayramından sonra ekimin ortasında gideceğim ve benim tahminim bölgede pek tatilci kalmayacak
Birde Silence Beach Resort var Sidede o nasıldır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)