g metre 8 virajda çıldırıyor resmen
alonso webbere gecildikten sonra neden bu kadar yavasladı yaw :S cekisme yasanacak yere fark 3 turda 3 sn acıldı :S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bu sene mucize olmassa RedBull-Vettel açık ara şampiyon durum bunu gösteriyor
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
buemi hiedfild'ın arkasındaydı yaw ne ara petrov onun onune gecti :S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
bu arada eccleston'ın acıklaması tuzla belediye baskanına sağlam kapak oldu yalnız
f1 pistini yıkıp fuar yapacakmıs Bak hele!! avucunu yalasın...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
drs f1e getirilmiş en saçma kural diyorum okadar.gelen geçti gelen geçti
son kısımda button rosberg, button hamlton, weber alonso çekişmesini seyretmekten mahrum kaldık kanat sayesinde.
canada da 6 pit beklentim devam ediyor.10 turluk lastikler tam bir saçmalık.8. virajda lastik parçaları duvar yaptı iyice yarış çizgisinin yan taraflarını.patır kütür parça kopup duruyordu 8. virajda.monacoda şu lastikler yüzünden bikaç kişinin patlamasını istiyorum ciddi ciddi hem seyir zevki yaşarız,hiç görmediğimiz kazalar görürüz..
drs alanında drs kullanılarak yapılan saçma geçişlerin hiçbir anlamı heyecanı değeri yoktu gözümde.
okaya herzamanki gibi laf yok.bokunu çıkardı gereksiz heyecanı ile bağıra çağıra anlatması+ anlattığı şeyden haberinin olmamasıyla.yanındaki adam sürekli onu düzeltti
drs-kers ve şu f1e aykırı lastikler olmasaydı yinede çok güzel bir yarış seyretmiş olacaktık, çünkü pist inişli çıkışlı ve farklı çizgilerden araç takibine uyum sağlayan bir pist.drs ile çorba oluyor herşey
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
redbull goturdu valla depoya redbulmu karıştırıyorlar napıyorlar iyi fark açtılar
ozellikle vettel uçtu yaw![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu drs işi yaş, çok basit geçişler oldu çekişme olmadan geçişler pek zevkli değil çok tepki gelecektir buna.
genel olarak fena değildi yarış alonso 2.liği korusa daha iyi olacaktı
fena yarış olmadı bana görede. alonso daha iyi olabilirdi.
sene de var bu yarış. o kadar kötü düşünüyoruz ki diye diye kapattıracağız pistimizi.
red bull'lara bravo diyorum.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
drs yi kotuluyorsunuz ama işte olaya tek taraflı bakıyorsunuz.
arkadaki arac kanat acıp kolayca gecebiliyor eyw. ama iş orda bitmiyorki gectikten sonrası var birde. bu kezde arkasına aldıgı arac kanat acıyor onemli olan savunabilmesi sadece basitce gecmekle bitmiyor iş.
hemen arkasından gectiği kiside onu gecebiliyor bi cok defa gorduk bunu bu da seyir zevkini arttırıyor. ben halimden memnumum![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Ruzgarli ve sonucu belli yaris oldu!!
Cuma-cmtesi daha zevkliydi...
Vettelin domine edicegi bastan belliydi...
Drs iyi hos da,is cok kolaylasti!
Gerci arkadakinin sasi artiyor ama sanki saha plastiklesti...
Gt3 ler yine harikaydi ancak cok fazla parayla yarisan pilot vardi oyuzden yetenek dusmanlari rezil ettiler yarisi!
Gp2 yine harika yine harikaydi!!acik kapi bulan burnunu soktu,2-3 cizgi degistirip savunma yapanlar dudak ucuklatti ve keyifliydi!!
Tv başında uyuklamaktansa DRS sayesinde çok geçişi tercih ederim
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
drs olayı biraz mantıksız oldu bari o sıra geçilen pilotta kullanma hakkına sahip olsun![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)