hayır çok eski üretim yaylar.
hayır çok eski üretim yaylar.
yayları arkadaşım kullanıyor konfor açısından gayet memnun fakat
çok fazla düşürmüyor bana göre 15 jantlarla bu kadar düşüyor
![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
tofaş için spor yay duymuştum evveldende
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Tam 11 ay geçmiş ben konuyu açalı üzerine şahini bırakıp bide 2 tane w114 aldıkiyi bi hort olmuş duygulandım
![]()
Legen...wait for it...dary!
ya şu marşpiyel ve krom kapı kolu kapı cıtası satarak işe başlayan sonra 3-4 aksesuar satmaya başladı diye adını bilmemne TUNING diye değiştiren dükkanlar hep korkutmuştur beni. Bu yayları Topkapıda ve Aksarayda her markanın replikasının cok rahatlıkla ürettikleri bir yerlerde üretmişlerdir kesin.. Kırmızı FK, bazı siyah eibach ve coil-ex denen markalarda oldugu gibi![]()
o paraya tofaşı yerin dibine sokarlar5cm kimmiş
yay yaptırmak bişey değilki sokak arasında bile yay yapan usta bulursunuz
çatır çatır üretim var
coil-ex in falan nerde üretildiğini sanıyorsunuz ?
bende bu sene 2 alışveriş yaptım Sem'den memnun kaldım ikisinden de.
Sem tuning hakkında kötü yazmak istemiyorum ama banada biraz cello iş gibi geldi![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
abi aksarayda veya pıyasada yay satan adamların kacı dogru duzgun yayla ılgılı teknık bılgıye sahıp ki ?
100e al 300e sat hepsının mantıgı zaten bu.
veya sanalda Türkce yı yanlıs yazması ürünü satamayacagı anlamına ve kotu urun sattıgı anlamına gelmıyor..
çünkü : profesyonel anlamda modıfıye parcalarıyla ugrasıp alanların hepsı 4/4 luk okumus herseyi bilen kalıtelı kullanıcalar degıl.
sen ben burdakı arkdaslar bu işi iyi bılıyo olabılır ama pıyasada apaçı cok.
Kaç yıldır bilirim sem tuning mustafa abiyi ne parçalar aldım ne maşpiyeller yaptırdım, tanımayan bilmeyen alışveriş yapmayan şahsiyetlerin olumsuz yorumları talihsiz olmuş, kendisiyle hiç bir akrabalığım vs hiç bir yakınlığım yoktur, kim ne kazık yediyse onu yazsın doğrudur diyelim, bizde bilelim, ticaret yapan insanın ekmeği ile oynamak doğru değil. forumda geçmiş zaman 106 için eibach yay konusu vardı aksarayda 150 lira dedi bir arkadaş gidip baktım adam garanti veriyor ama sahte, orjinaldir diyip kullanılıyor.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)