ccccLada samara almayı düşünüyorum sizce nasıl araba performans olarak yakıt olarak ?
ccccLada samara almayı düşünüyorum sizce nasıl araba performans olarak yakıt olarak ?
Bugünkü fotoğraflar bölümünde arkadaşlar samara fotoğrafları paylaşmışlardı o günden beri dış görünüm olarak olumlu bakıyorum![]()
Merhaba;
Şimdi yaklaşık 1.5 senedir vede 16 bin km dir kullanıyorum.
Artıları
Parçaları ucuzdur (muadili reno ve tofaş serileri kadar hatta bazı parçalar daha ucuz) ki işlemleri hep yetkili servisinde yaptırırım.
Yakıtı çok iyidir ( LPG den rekorum yaklaşık 2 ay önce 10 TL ile 52 Km- ama çok sakin ve yavaş sürdüm)
Çekişi. Mükemmeldir. Muadilleri arasında Tofaş ve reno serilerini aynadan izlersin. Bir çok araca rahatlıkla kafa tutabiliyor. Helede 2. ve 3. vites mükemmeldir. mesela bir yolda giderken 30 km ile 3. vitese at vede 130 Km yede kadar hiç vites değiştirme (LPG de) . 2. Vites ben 100 e yaklaştım ama dahada basmadım. 68 HP olmasına rağmen 86 hp yazan SLX yada Tempralar yanına yaklaşamazlar![]()
Kaloriferi çok iyidir. Özellikle Afyon gibi soğuk memlekette 5 dakikada sıcacık oluyor![]()
Kasa çok sağlamdır
Eksileri.
Maalesef RUs aracı olduğu için ülkemizde Tofaş kadar değer verilmiyor. Piyasası düşük vede hep olumsuz bakılıyor.
İçeride çok plastik sesi oluyor.
Ben Tofaş alacağıma bu aracı aldım. Çok memnun kaldım.
Temiz olunca çok dikkatte çekiyor
![]()
plakası nursel bende gel bak ladaaa zamaraa tek kapıı zıpkın gıbı gıdıyor pug avcısı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Alınabilinir bir araba... gerçekten seri test etmişliğim var..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
benim görüşüm lada ları çok severim rusyada bulundum atmosferik ve turbo olarak ciddi anlamda seyler yaptık hala orda iki tane ladam var ikiside duruyo yatıyolar senede 2 kere 1 er ay biniyorum ama satmıyorum ikiside cok hızlı.biri 2101 stock 1.2idi . su anda 82mm piston lada niva krank 11.6 sıkıştırma bu arada pistonlar satılıyor orda mevcut 300 derece egzantirik 12.6 lift port polish kapak elektronik ateşleme (güçlendirilmiş) weber 40 çift karburatör 186 hp 9100 rpm bir yıldır bu setupla kullandım tek sıkıntı yaratmadı markete bakkala bile gidiyordum
istersen fotoları atarım..
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Ladalar herşeyden önce çok çok sağlam araçlardır vega ları bilmiyorumda özellikle eski kasaları (samaralarda dahil) ancak samaralar için bir çok kişiden duyduğum 95 de fan açar 100 de conta yakar-mış hararet konusunda çok nazlı ve sıkıntılılarmış ufak bir hararet kaçırmasında sıkıntı yani.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
performans olarak sıkıntın olmasın.. gerçekten çok hızlı samaralar var..
not : rusyada yatan giderli ladalarınız değerlenir![]()
erkan vardı okuldan.
onda tanımıştık bu aracı.
yakıtı hızı belki iyide...
kalite, konfor, donanım, güvenlik sıfıra yakın.
en azından şahinde az çok konfor var.
doğanda bir iki donanım var.![]()
VAllaha paşam bizde 2 tane samara var babam sayesindene kadar ara sıra sat şunları artık desekte; acayip az yakan ve çok zor arıza yapan araçlar, kim ne derse desin.performans olarak bakmıyorum tüplü gayet yurdum insanı arabası bizimkiler performans konusunu bilemiycem,ama başın ağrımaz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)