Benim Dediğim S 2000 bu bu foruma üye arkadasımız yasin Kırmızı Cooper i vardi sattı
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 61.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Benim Dediğim S 2000 bu bu foruma üye arkadasımız yasin Kırmızı Cooper i vardi sattı
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 61.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Ben benim S2K mı almadan önce bu arabada karar kılmıştım. Arabada toplamda 13 bin liraya yakın hasar var. Sağ ön sağ arka çamurluklar ve bagaj kapağı boyalı. En son 52 ye bırakmışlardı. Pazar günü aradım kaç defa ulaşamadım. Yoksa alacaktım. Pazartesi benim arabanın ilanı çıkınca gittim onu aldım.
Bilgine.
arkadaslar cak'ın eski sahibiyim aracın degisen boya pert pürt bilmem ama motor yürür cigerini herkes bilirsaygılar
![]()
13 lira hasar var evet.bende öğrendim onu.
ya eğer serviste yapılmışsa astronomik paralar zaten 1 fara adamlar tutturduklarına 800 tl yazıyor s2k da.
far tampon aırbag olsa hasarı zaten boyası işçiliği malzemeleri 10 lira yı bulur serviste.
tabi s2000 ci arkadaşlar daha iyi bilirler benim pek bilgim yok s2k hakkında.
,
Yani sadece üstünü açıp keyif için bineceksen ayrı. Ama yok ben rollere de götürürüm yürütürüm diyorsan o zaman o siyah olan stock bir araba. Yani egzoz ve CAI için yaklaşık 1 teklik veya daha fazlasını haracaman gerekir.
Bir de anladığım kadarı ile bikaç ay binip satacakmışsın. Bak o araba aylardır duruyor satılmadı. O kadar çok S2K arayan adam var ama hala araba duruyor. Ben de kıllanıyorum acaba yakından bakınca arabanın durumu kötü mü diye. Yani sen de aynısını yaşayabilirsin satarken. Öyle bir fiyata alman lazım ki 13 milyarlık hasarı insanlar göz ardı edip vay bu araba hesaplıymış diyip senden alabilsinler. Ben sahibi ile konuştuğumda en son 52 ye bırakmıştı. Bence o arabanın ederi 45-48 arasıdır. O fiyatlara alırsan satman da zor olmaz.
[QUOTE=YH199;2249357]13 lira hasar var evet.bende öğrendim onu.
ya eğer serviste yapılmışsa astronomik paralar zaten 1 fara adamlar tutturduklarına 800 tl yazıyor s2k da.
far tampon aırbag olsa hasarı zaten boyası işçiliği malzemeleri 10 lira yı bulur serviste.
tabi s2000 ci arkadaşlar daha iyi bilirler benim pek bilgim yok s2k hakkında.[/QU
serviste fiyatlar acayip yüksek farın tanesi 1500tl tampon 1000tl çamurluk 1250tl yani 10 15 bin hasar normal servise göre
bursa ye gelen JET s2k de düşünüle bilir aslında.
güzel paralara verdiklerini duydum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)