her konuda geyik yapmaya çalışıyosun bilader nedir amacın post sayını yükseltmek mi ???
Printable View
Birde Lusid rüya denilen olay var bazılarımıza mutlaka olmuştur rüyada farkındalık yani rüyada rüya gördügünü bilmek bu sitede bayagı bir acıklama var
ASTRALSEYAHAT.COM astralseyahat, astral seyahat, astral, seyahat, gizem, paranormal, parapsikoloji, telekinezi, reiki, enerji, beden, ruh, trans, deneyim, teknik, lucid, lusid, astralturk, grup, hipnoz, mental, portal, spatyum, spatyom, kordon, alter
yok gayet ciddiyim ben mmuştu. en son ekim gibi falan yapmıştım. evi dışarıdan gördüm diğer odalara geçtim. ha sorarsan bir daha yapmayı düşünmüyorum desem yalan olmaz. büzülgen kaslarım yeterince kasıldı o zaman. ilk zamanlar psi ball - psi wheel zamanları iyiydi kaşık bükme olayından sonra baya ipin ucu kaçtı.
bu arada not düşeyim. ben bu işe bu forumda bi arkadaşın açtığı konu üzerine merak sarmıştım. isim olarak hatırlamıyorum ama paylaştığı makaleyi okuduktan sonra merak sardım.
bazı olaylar var hani çoğu insan yaşar, bi şarkı söylersiniz kendi kendinize, bi anda kulağınıza gelir o şarkı. ya da telefonu elinize alır almaz mesaj gelir, arama gelir. düşündüğünüz kişiyi karşınızda görürsünüz. bunları normalden çok daha sık yaşayan biriyim. çoğu zaman kendimden bile korkuyorum.
hobaaaa :) abi çok garip bir durum cidden yatağında yatıyosun ama dışardan evini barkını kendini falan görüyorsun
dedimya ben genelde hep çok istediğim yada hayalimde olan şeyleri yani bilinçaltımın direk yansımasını görürüm mesela kendimi hiç görmedim yani 2. bir şahıs gibi karşıdan :)
hele bu şekilde kendimi görecem harbiden sıkıntı :D
yapmayın gözünüzü seveyim, herşey offline oluyor kafanın içinde, biyere fln gittiğin yok,
adamın biri vardı ingilterede sanırım bu tip doğa üstü olayları kanıtlayana 1milyon sterlinmi veriyodu, koyan olur
varsa öyle uçan kaçan, benim şu an olduğum oda içinde ne var nasıl bi yer tarif etsin, yada akşam farketmez, yeterki kanıtlasın,, hemen hesabına tüm nakit paramı atıcam
Kırmızı saati gördüğümü kimseye söylemem :)
Evet haklısın o adam hala var, kendisine ulaşan bi kaç insana teklifinin sona erdiğini söyleyip redetmiş..
bu işi ilk yapanlardan rus bi kadın var. telekinezi yolu ile suikast düzenlemesi için çok baskı yapıldı ama kabul etmedi. dahası bu doğa üstü bi olay değil.
Takipçiyim :)
Ben 12 13 yaşında mahallede arabaların alarmlarını çalıp kaçan tayfadandım :) , bigün bakkal dönüşü hava kararıyor 2 arkadaşız vurduk bi arabanın tekerleğine alarm çalmaya başladı kaçarken adamın bi tanesi otobüsünü çekmiş kaldırım kenarına 302 mercedeslerden açmış motor kaputunu ve motorun sağında solun olan arkadaki kapakları bişeyler yapıyor, Tabi o süratle ben köşeyi bi döndüm dank kafadan girdik otobüse. Anlım 7 8 cm açılmış tabi hemen hastaneye hatırlamıyorum ben o mevzuları
İşin özü 3,5 gün sonra gözlerimi açtım gezmediğim yer kalmadı istanbulda o an zihin neler neler yapıyor bilinmez ama ebemin gezisini gördüm ölüyordum az kalsın.
İnanmayın böyle şeylere zihnimizin oyunu bunlar aşırı travma ve konsantrasyon oyunu hepsi.
3 harfliler konusu daha sıkıntı ama bu astar yolculuğu yapan aile içinde tanıdığım var diyebilirm kanıtlamasıda zor olmuyo haliyle :) bi arkadaşım daha küçükken istemsiz olarak çıkıyormuş ve en son hocalar vs. derken engeleyebilmişler.. çok olağanüstü bişey değil aslında..
Arkadaşlar bakın dün konu açıldığında ben buralara geleceğini biliyordum. Astral seyahat denildi, derinleştirmeyin dedikçe, konuyu aldınız 3 harflilere getirdiniz BRAVO.
Sığlık iyidir, merak güzeldir ama fazla merakda ii değildir dedim. Gerçekten bilimsel konularla, bilimle açıklanamayan konular birbirine çok yakındır ama aslında bu konulara vakıfsanız kekskin çizgilerle ayrılırlarda.
Kaşık bükücülüğü, hipnotizma, astral seyahat vs dini den ziyade başka bir lutuftur. Oysaki astral seyahat yapıp oradaki malzemelrin içeriği hakkında bilgi verebilmek yada o malzemelerin alınıp çıkarılabilmesi ve önünde engle olup olmadığı hakkında bilgi verip üzerine işlem yapmak(engel burada maddi somut değil) farklıdır. Dini bilgi gerektirir.
Bioenerji ve bioenerji ile zihinsel tedavi farklı. Verilen rahatsızlığın tıbbi birer açıklaması yok ise yapılan tedavinin dayanağı yine farklıdır.
Anlatamıyorum diyeyim, anlatmakta istemiyorum. Hep beraber he deyip geçelimmi
ünide bi arkadaş çok ilgiliydi bu konular hakkında ..bir gün evlerinde bi kaç olay gelmiş başına bi daha uğraşmamak için töbe etti:)bencede hiç dallanıp budaklandırmaya gerek yok..çünkü ucundan bakayım sonra bırakırım gibi düşünmeyin bi kere daldınızmı kurtulmak zor...
Aynen kardeşim. Bu iş ilmi birşey. Ama bakın astral seyahat etmeyi, hipnozu, bioenerjiyi kaşık bükmeyi sana birileri öğretir eyvallah. Bunların din ile alakası yoktur zaten. Kişisel gelişim ve allahın lutfudur. Araştırın, okuyun, hatta uygulayabiliyorsanız ne ala.
Ancak bunlara aslında aynı gibi gözüken ama aslında tamamen paralel olan (yani hiçbir noktada kesişmeyen) konularıda insanlar kitaplardan ordan burdan yada duyumlar yoluyla incelemek hatta uygulamak isterler. Bu konuların altından kalkılmaz. Sonra istesenizde istemesenizde size yardım edecek insanalrı yöre yöre ararsınız.
Bakın farkındaysanız hiçbirine olmaz demedim, hepside var. Hiçbiride sanıldığının haricinde İlüzyon değil. Ha şov için yapanlarda var bu işi her 2 ilmede yeteneği olmayan onları zaten hiçbirşey ıslah etmez.
konu astral seyahat değil ama geçen çok yakın arkadasım uyurken boğulma tehlikesi gecirmis uyandığında ellerinin poposunun altında olduğunu hareket edemediğini karsı koyamadığını ağzının kapatılmıs olduğunu ve boğazının uyandığında aynaya baktığında morluklar olduğuymus. olay cok ciddi 2 hafta gecti ve hala tek basına evde kalamıyor ısıklar acık uyuyor bende baya etkilendim uyurken zorluk cekiyorum ,dün de uyumadan odasında çıtırtıların olduğunu ,kapının oynadağını soyledi .ailesi falan telas icinde annemde görüsmeme izin vermiyor :D herkez korku icinde apartmanca
lucid yaşamışlığım var bir kaç kere . sanırım 4-5 kere . fakat o gecelerde uyandığımda muhteşem yorgun uyanıyordum . ayrıca bayağı bir kere de sabah 5 de gözlerimi açmadan yarı uykuda günün planını yapıp uyumuşluğumda var istemsiz olarak .
bir arkadşım var izmitli siteye üye değil diye biliyorum , neredeyse her istediğinde lucid yaşabildiğinden bahsediyordu . bunu üzerine de çok araştırma yapmış bir arkadaş. bir kaç anlatmıştı gerçekten derin mevzular . kendisinden rica ederim konuya yazmasını
harçlıksızlıktan okula gidemiyoz ya ne astrali? :D
zaten ilk mesajdaki şeyleri okurken bazıları zaten yaşamış olduğunuz şeyler olduğunu farkediyorsunuz.mesele bunu istediğin zaman yapabilmekte.herkesin başına gelmiştir rüyada rüyasını kontrol edebilmek evini görmek ama bi kaç yeri farklı olmak vs.
kaşık bükme olayına kendim şahit oldum.tamamen konsantrasyon.
bide 4 kişinin parmaklarıyla bir insanı kaldırması vardı onuda bizzat kendimiz denedik videoları vardı arkadaşlarda.
istihare bir nevi lucid dream değil midir? sanki mental olaylar gibi anlatılmış ama yakınımızda gördüğümüz kişiler bunu gerçekleştirebiliyor..
kendini sadece et kemikten ibaret sananlar bunuda okumali:
Kirlian fotoğrafçılığı - Vikipedi
nicola tesla heryerde :) edisondanda büyük adamdırda, edisonla arsındaki dc-ac muhabbetinden ötürü biraz geri planda gibi kalmış durur...
edison devlet ise, tesla derin devlettir diyeyim öyle açıklayayım :)
hazır konu elektiriğe bağlanmışken sorayım elimle laptopun ekranına vurdğumda televizyondan pat pat ses geliyor her hangi bir kabloya fln bağlı deilken laptop pille çalışırken başka arkadaş denediğinde olmuyor nedendir acaba ? tırsmaya başladım :D
Valla astral seyahati hiç denemedim.Ruyaları ise istediğim zaman kontrol edebiliyorum.Yani yattığımda neyi görmek istiyorsam kafam çok dalgın olmadıkça onu görebiliyorum...
Bir de mesela 2 gece evvel sabaha karşı ruyada olduğumu biliyorum farkındayım ama bir yandan da ruyayı görmeye devam ediyorum böyle saçma sapan huylarım var :)
Dipnot:Dejavu büyük sıkıntım her gün 10larca kez yaşarım :)
3 harfli olayida hurafe, isi gucu yok bir amaci yok aha cin dediler oraya gideyim yok hadi sunun yanina oturayim :) komik geliyor bana. İnanmiyorum demek degil bu ayri dunyalardayiz bu kadar basit. Cok sık olmasada ruyada oldugumu anlarim acayip zevkli oluyor kontrol edince hatta uyandirilip devam etmisligim vardir :D
Karabasan olayina gelince uyudugunuzda beyniniz bir nevi bir salteri indirip gecici felcli gibi yapar vucudunuzu ki ruyanizda kosarken el kol yapmayin diye. Tam detayini hatirlamiyorum ama bilmemne zamaninda uyanirsaniz vucut salteri kaldirmayi unutuyor :D bu yuzden kontrol edemediginiz icin bagaramiyorum nefes alamiyorum vs diye duygulara kapilirsiniz.
Hassas konulara gelince, lise sondu o zamanlar universiteleri gezip memlekete donuyoduk sinifca. Minibusun en arka saginda ben en soldada bir kiz arkadasim oturuyodu ve Ne onun ne benim duygusal bir yakinligimiz vardi. Arada geyik yaptigimiz arkadasimdi yani. Dururp dururken kizin elini tutasim geldi :D resmen zor tuttum kendimi ulan dedim oylesine tutasim geldi desen her turlu manaya cekerler diye tuttum kendimi 2-3 dk sonra bana seslendi, niye bilmiyorum ama elimi tutar misin dedi kiz :D haha simdi ne diye aciklanir bu durum?su yasadigima ragmen inanmiyorum oyle kasigi fln bukelim :) varsa buken hemen toplanti yapalim ehehe
rüyalar ve gerçeği görmek adına çok fena örnekler verilebilinirde herkesin başına gelmiştir diye vermiyorum
karabasan muhabbetini 'uyku felci' adı altında bilimsel açıklama bulabilirsiniz , deja vu denen olayda beynin yorgun veya insanın stresli olmasından dolayı beynin kendisine mili saniyeler şeklinde mola vermesidir devam edince ikinci kez yaşamış oluyosunuz.. ayrıca bence 3 harfliler konusu forumda hiç açılmasa yeridir...
biraz ketalar kafidir..alfamine de olur..
durun la ışığı açıp öyle okiym:D