ben hiç rüya göremiyorum....
Printable View
ben hiç rüya göremiyorum....
fringe diye bir dizi var izleyin derim....
cin demek yerine 3 harfli demek,
yada recep ivedikte bi sahne vardı onu izlemek lazım... cin ise cin diyebilirsiniz, sen cin dersin başkası başka dilde başka birşey der. kuranda adı geçer, madem adını söyleyince geliyor, kuran okuyan bir insan birçok yerde cin der, cin dediği için cin mi gelecek? bu bana saçma ve sadece batıl inanç olarak geliyor...
Bu halk arasında bir alışkanlık geleceği için değil anılması iyi olmadığı için cinleri anmak onları konuşmak tartışmak hayır olarak bilinmez sonuç olarak sen onları görmesen de onların varlığı bir gerçek ve günlük hayatımızda herhangi bir yerde olabilirler şu an yanımda oturan veya senin yanında dada oturan olabilir :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...B_ks-3-JAQ&t=1
öyle dedın canım eticin cektı :D
Beni de çok oraya buraya götürmüşlükleri var hocalar büyüler muskalar daha neler yaşadığım sıkıntılardan dolayı etkileri kalmıyor değil sonra bir umre yaptık çok şükür çıplak gözle KABE ye bir baktım ne sıkıntım kaldı ne derdim çok şükür ALLAH herkese nasip etsin inşallah.
astral seyahati bilmiyorum, görmedim ama astra ile seyahat güzeldi.. :) :)
astral seyahat iyidir, lucid dream icin ilac cikarsa kesin alirim...
cin carpmasindan korkan var mi burda?
ya konu başlığını görünce birisi bi seyahat şirketini şikayet ediyo sandım okumadım :D
tehlikeli işler bu işler yaa :D AREF'de şovunda astral seyahatemi çıktı o zaman :D
bende sürekli dejavu olayı var sanki bu dünyaya daha önce gelmiş aynı şeyleri yaşamış gibi...
özellikle roll sonrası oluyor :)
Artık rollingleri bu yontemle izleyebilicez :) dur bakiim ozgun ayara cıkmış mı :P
:)
paralel evrende 5 dakika geçti amca :D
amca zarar vermesi mümkün değil diyorsunda insanoğlunda Yusuf diye bişey var biliyon dimi :D tıbbi dille konuşacak olursak Yusuf atması deniyor buna :D benim yusuf fena attığından daha yeni yeni toplanıyo :D kaç gece nefessiz kaldığımı ben bilirim :)
uyurken belki rüyadır ama kendimi gördüğümü bilirim uyur halde
benim rüyalar hep bilinçaltı yansıması oluyo genelde istediğim hayal ettiğim şeyleri görürüm hep :D
nerden bulursunuz böyle konuları anlamıyom :D ben astral seyahatten korkmuyomda tech turkeyden korkuyom usta :D
İstekli olarak 3 kere yapabildim bunu. aşırı derece konsantrasyon istiyor. ve ciddi mana da ilk çıktığımda duyduğum uğultu ve çığlık benzeri sesler yüzünden 1 hafta kendime gelemedim. bedene döndüğünde uykuya devam ediyorsun. sabah kalktığımda kendi kendime stres oldum bütün tırnaklarımı yedim.
Konu çok hassas inanlar var inanmayanlar var..(İnanlardan özür dileyerek...)
Fakat varsa böle birşey ben her gece buraya gitmek istiyorum..
YouTube - Marco V - Unprepared (HQ) (Ibiza Party)
astral deneyenlerin sonu :rolleyes:
YouTube - Astral Projection - Kabalah (goa mix)