3 harfli olayida hurafe, isi gucu yok bir amaci yok aha cin dediler oraya gideyim yok hadi sunun yanina oturayim

komik geliyor bana. İnanmiyorum demek degil bu ayri dunyalardayiz bu kadar basit. Cok sık olmasada ruyada oldugumu anlarim acayip zevkli oluyor kontrol edince hatta uyandirilip devam etmisligim vardir
Karabasan olayina gelince uyudugunuzda beyniniz bir nevi bir salteri indirip gecici felcli gibi yapar vucudunuzu ki ruyanizda kosarken el kol yapmayin diye. Tam detayini hatirlamiyorum ama bilmemne zamaninda uyanirsaniz vucut salteri kaldirmayi unutuyor

bu yuzden kontrol edemediginiz icin bagaramiyorum nefes alamiyorum vs diye duygulara kapilirsiniz.
Hassas konulara gelince, lise sondu o zamanlar universiteleri gezip memlekete donuyoduk sinifca. Minibusun en arka saginda ben en soldada bir kiz arkadasim oturuyodu ve Ne onun ne benim duygusal bir yakinligimiz vardi. Arada geyik yaptigimiz arkadasimdi yani. Dururp dururken kizin elini tutasim geldi

resmen zor tuttum kendimi ulan dedim oylesine tutasim geldi desen her turlu manaya cekerler diye tuttum kendimi 2-3 dk sonra bana seslendi, niye bilmiyorum ama elimi tutar misin dedi kiz

haha simdi ne diye aciklanir bu durum?su yasadigima ragmen inanmiyorum oyle kasigi fln bukelim

varsa buken hemen toplanti yapalim ehehe