User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
129 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Astral Seyahat ! Yazılanlar Doğru mudur acaba ?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bakın dün konu açıldığında ben buralara geleceğini biliyordum. Astral seyahat denildi, derinleştirmeyin dedikçe, konuyu aldınız 3 harflilere getirdiniz BRAVO.

Sığlık iyidir, merak güzeldir ama fazla merakda ii değildir dedim. Gerçekten bilimsel konularla, bilimle açıklanamayan konular birbirine çok yakındır ama aslında bu konulara vakıfsanız kekskin çizgilerle ayrılırlarda.

Kaşık bükücülüğü, hipnotizma, astral seyahat vs dini den ziyade başka bir lutuftur. Oysaki astral seyahat yapıp oradaki malzemelrin içeriği hakkında bilgi verebilmek yada o malzemelerin alınıp çıkarılabilmesi ve önünde engle olup olmadığı hakkında bilgi verip üzerine işlem yapmak(engel burada maddi somut değil) farklıdır. Dini bilgi gerektirir.

Bioenerji ve bioenerji ile zihinsel tedavi farklı. Verilen rahatsızlığın tıbbi birer açıklaması yok ise yapılan tedavinin dayanağı yine farklıdır.

Anlatamıyorum diyeyim, anlatmakta istemiyorum. Hep beraber he deyip geçelimmi
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ünide bi arkadaş çok ilgiliydi bu konular hakkında ..bir gün evlerinde bi kaç olay gelmiş başına bi daha uğraşmamak için töbe ettibencede hiç dallanıp budaklandırmaya gerek yok..çünkü ucundan bakayım sonra bırakırım gibi düşünmeyin bi kere daldınızmı kurtulmak zor...
    Sfi...

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bakın dün konu açıldığında ben buralara geleceğini biliyordum. Astral seyahat denildi, derinleştirmeyin dedikçe, konuyu aldınız 3 harflilere getirdiniz BRAVO.

Sığlık iyidir, merak güzeldir ama fazla merakda ii değildir dedim. Gerçekten bilimsel konularla, bilimle açıklanamayan konular birbirine çok yakındır ama aslında bu konulara vakıfsanız kekskin çizgilerle ayrılırlarda.

Kaşık bükücülüğü, hipnotizma, astral seyahat vs dini den ziyade başka bir lutuftur. Oysaki astral seyahat yapıp oradaki malzemelrin içeriği hakkında bilgi verebilmek yada o malzemelerin alınıp çıkarılabilmesi ve önünde engle olup olmadığı hakkında bilgi verip üzerine işlem yapmak(engel burada maddi somut değil) farklıdır. Dini bilgi gerektirir.

Bioenerji ve bioenerji ile zihinsel tedavi farklı. Verilen rahatsızlığın tıbbi birer açıklaması yok ise yapılan tedavinin dayanağı yine farklıdır.

Anlatamıyorum diyeyim, anlatmakta istemiyorum. Hep beraber he deyip geçelimmi

söylemek istediğinizi çok iyi anladım, merak duyulabilecek aslında birşey yok işin içinde, bu çok ciddi ve ilmi birşey...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim. Bu iş ilmi birşey. Ama bakın astral seyahat etmeyi, hipnozu, bioenerjiyi kaşık bükmeyi sana birileri öğretir eyvallah. Bunların din ile alakası yoktur zaten. Kişisel gelişim ve allahın lutfudur. Araştırın, okuyun, hatta uygulayabiliyorsanız ne ala.

Ancak bunlara aslında aynı gibi gözüken ama aslında tamamen paralel olan (yani hiçbir noktada kesişmeyen) konularıda insanlar kitaplardan ordan burdan yada duyumlar yoluyla incelemek hatta uygulamak isterler. Bu konuların altından kalkılmaz. Sonra istesenizde istemesenizde size yardım edecek insanalrı yöre yöre ararsınız.

Bakın farkındaysanız hiçbirine olmaz demedim, hepside var. Hiçbiride sanıldığının haricinde İlüzyon değil. Ha şov için yapanlarda var bu işi her 2 ilmede yeteneği olmayan onları zaten hiçbirşey ıslah etmez.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu astral seyahat değil ama geçen çok yakın arkadasım uyurken boğulma tehlikesi gecirmis uyandığında ellerinin poposunun altında olduğunu hareket edemediğini karsı koyamadığını ağzının kapatılmıs olduğunu ve boğazının uyandığında aynaya baktığında morluklar olduğuymus. olay cok ciddi 2 hafta gecti ve hala tek basına evde kalamıyor ısıklar acık uyuyor bende baya etkilendim uyurken zorluk cekiyorum ,dün de uyumadan odasında çıtırtıların olduğunu ,kapının oynadağını soyledi .ailesi falan telas icinde annemde görüsmeme izin vermiyor herkez korku icinde apartmanca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lucid yaşamışlığım var bir kaç kere . sanırım 4-5 kere . fakat o gecelerde uyandığımda muhteşem yorgun uyanıyordum . ayrıca bayağı bir kere de sabah 5 de gözlerimi açmadan yarı uykuda günün planını yapıp uyumuşluğumda var istemsiz olarak .

bir arkadşım var izmitli siteye üye değil diye biliyorum , neredeyse her istediğinde lucid yaşabildiğinden bahsediyordu . bunu üzerine de çok araştırma yapmış bir arkadaş. bir kaç anlatmıştı gerçekten derin mevzular . kendisinden rica ederim konuya yazmasını

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harçlıksızlıktan okula gidemiyoz ya ne astrali?

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten ilk mesajdaki şeyleri okurken bazıları zaten yaşamış olduğunuz şeyler olduğunu farkediyorsunuz.mesele bunu istediğin zaman yapabilmekte.herkesin başına gelmiştir rüyada rüyasını kontrol edebilmek evini görmek ama bi kaç yeri farklı olmak vs.
    kaşık bükme olayına kendim şahit oldum.tamamen konsantrasyon.
    bide 4 kişinin parmaklarıyla bir insanı kaldırması vardı onuda bizzat kendimiz denedik videoları vardı arkadaşlarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten ilk mesajdaki şeyleri okurken bazıları zaten yaşamış olduğunuz şeyler olduğunu farkediyorsunuz.mesele bunu istediğin zaman yapabilmekte.herkesin başına gelmiştir rüyada rüyasını kontrol edebilmek evini görmek ama bi kaç yeri farklı olmak vs.
    kaşık bükme olayına kendim şahit oldum.tamamen konsantrasyon.
    bide 4 kişinin parmaklarıyla bir insanı kaldırması vardı onuda bizzat kendimiz denedik videoları vardı arkadaşlarda.
    hehe geçen aklıma o geldi, o cidden oluyor çılgın biçimde... 130 kiloluk dayımı 2 kişi kaldırmıştık kendimize inanamadık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istihare bir nevi lucid dream değil midir? sanki mental olaylar gibi anlatılmış ama yakınımızda gördüğümüz kişiler bunu gerçekleştirebiliyor..
    ...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendini sadece et kemikten ibaret sananlar bunuda okumali:

Kirlian fotoğrafçılığı - Vikipedi
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Kutay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan beri takip ediyordum zaten.
    linkteki bilgileri okurken yine tesla nın adı geçti. bu tür olayların çoğunda adamın adı geçiyor yahu,nasıl bir adamsa . bu fotoğrafçılığı bilmiyordum, teşekkürler

Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendini sadece et kemikten ibaret sananlar bunuda okumali:

Kirlian fotoğrafçılığı - Vikipedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nicola tesla heryerde edisondanda büyük adamdırda, edisonla arsındaki dc-ac muhabbetinden ötürü biraz geri planda gibi kalmış durur...

edison devlet ise, tesla derin devlettir diyeyim öyle açıklayayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu elektiriğe bağlanmışken sorayım elimle laptopun ekranına vurdğumda televizyondan pat pat ses geliyor her hangi bir kabloya fln bağlı deilken laptop pille çalışırken başka arkadaş denediğinde olmuyor nedendir acaba ? tırsmaya başladım

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla astral seyahati hiç denemedim.Ruyaları ise istediğim zaman kontrol edebiliyorum.Yani yattığımda neyi görmek istiyorsam kafam çok dalgın olmadıkça onu görebiliyorum...
    Bir de mesela 2 gece evvel sabaha karşı ruyada olduğumu biliyorum farkındayım ama bir yandan da ruyayı görmeye devam ediyorum böyle saçma sapan huylarım var
    Dipnotejavu büyük sıkıntım her gün 10larca kez yaşarım
    psn: DAGHAN26

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 harfli olayida hurafe, isi gucu yok bir amaci yok aha cin dediler oraya gideyim yok hadi sunun yanina oturayim komik geliyor bana. İnanmiyorum demek degil bu ayri dunyalardayiz bu kadar basit. Cok sık olmasada ruyada oldugumu anlarim acayip zevkli oluyor kontrol edince hatta uyandirilip devam etmisligim vardir

Karabasan olayina gelince uyudugunuzda beyniniz bir nevi bir salteri indirip gecici felcli gibi yapar vucudunuzu ki ruyanizda kosarken el kol yapmayin diye. Tam detayini hatirlamiyorum ama bilmemne zamaninda uyanirsaniz vucut salteri kaldirmayi unutuyor bu yuzden kontrol edemediginiz icin bagaramiyorum nefes alamiyorum vs diye duygulara kapilirsiniz.

Hassas konulara gelince, lise sondu o zamanlar universiteleri gezip memlekete donuyoduk sinifca. Minibusun en arka saginda ben en soldada bir kiz arkadasim oturuyodu ve Ne onun ne benim duygusal bir yakinligimiz vardi. Arada geyik yaptigimiz arkadasimdi yani. Dururp dururken kizin elini tutasim geldi resmen zor tuttum kendimi ulan dedim oylesine tutasim geldi desen her turlu manaya cekerler diye tuttum kendimi 2-3 dk sonra bana seslendi, niye bilmiyorum ama elimi tutar misin dedi kiz haha simdi ne diye aciklanir bu durum?su yasadigima ragmen inanmiyorum oyle kasigi fln bukelim varsa buken hemen toplanti yapalim ehehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rüyalar ve gerçeği görmek adına çok fena örnekler verilebilinirde herkesin başına gelmiştir diye vermiyorum

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 harfli olayida hurafe, isi gucu yok bir amaci yok aha cin dediler oraya gideyim yok hadi sunun yanina oturayim komik geliyor bana. İnanmiyorum demek degil bu ayri dunyalardayiz bu kadar basit. Cok sık olmasada ruyada oldugumu anlarim acayip zevkli oluyor kontrol edince hatta uyandirilip devam etmisligim vardir

Karabasan olayina gelince uyudugunuzda beyniniz bir nevi bir salteri indirip gecici felcli gibi yapar vucudunuzu ki ruyanizda kosarken el kol yapmayin diye. Tam detayini hatirlamiyorum ama bilmemne zamaninda uyanirsaniz vucut salteri kaldirmayi unutuyor bu yuzden kontrol edemediginiz icin bagaramiyorum nefes alamiyorum vs diye duygulara kapilirsiniz.

Hassas konulara gelince, lise sondu o zamanlar universiteleri gezip memlekete donuyoduk sinifca. Minibusun en arka saginda ben en soldada bir kiz arkadasim oturuyodu ve Ne onun ne benim duygusal bir yakinligimiz vardi. Arada geyik yaptigimiz arkadasimdi yani. Dururp dururken kizin elini tutasim geldi resmen zor tuttum kendimi ulan dedim oylesine tutasim geldi desen her turlu manaya cekerler diye tuttum kendimi 2-3 dk sonra bana seslendi, niye bilmiyorum ama elimi tutar misin dedi kiz haha simdi ne diye aciklanir bu durum?su yasadigima ragmen inanmiyorum oyle kasigi fln bukelim varsa buken hemen toplanti yapalim ehehe
    Bu son anlattığın olayın başlığı düşünce gücüdür

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olayda çok ilginç abi.Bu da çok kez başıma gelir.Nedense bu konularda çok ilgimi çeker
    psn: DAGHAN26

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)