İkinci elde scirocco nun düşük kilometrelerde satılmasına anlam veremiyorum sanki kullananlarda memnuniyetsizlik var.
Birden fazla oy kullanılabilir uzun zamandır dsg bir araç istiyorum bunlardan hangisi olduğuna karar veremiyorum.
İkinci elde scirocco nun düşük kilometrelerde satılmasına anlam veremiyorum sanki kullananlarda memnuniyetsizlik var.
Birden fazla oy kullanılabilir uzun zamandır dsg bir araç istiyorum bunlardan hangisi olduğuna karar veremiyorum.
benzın pahalı kaygısı olmadıgı surece Bocanegra,ucuza gezelım biraz da genıs olsun denırse Leon FR Tdi
scirocco kullandım bende vardı .çok çok güzel bir araba.. ben çok beğenmiştim..
içlerinden kötünün iyisi leon , scirocco sende yanlış anlaşılır![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ibiza cupra en uygunu diye düşünüyorum ama onunda içini sevmiyorum
alternatif olarak polo gti olabilir![]()
eğer dizel olucaksa kesinlikle leon fr![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
msn sıtayla![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
polo gti .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İbiza cupra+sarı olucak![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
cupralar gayet hoş iyide gidiyor cupra diyorum
Sarı cupra![]()
ibiza cupra
günlük kullanılacaksa tdi fr bence. boca dsg daha spor ruhlu ve boyutlarından dolayı çok keyifli.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
dizel hariç hepsinde aynı motor ve şanzuman var kilo ve tip farkı var benim aslında tek seçeneğim leon TDİ FR ama yeni kasa gelicek şimdi ve bu araç eski kasa olacak 1 yaşındayken polo gti mantıklı full 53 binlira cupra 45di zamlandı 47500 oldu scirocco alan satıyor anlamadım neden bocenegra 2 lira daha pahalı olmasına rağmen bose müzik sistemi yarış freni cam tavanlı olması lazım ama yok sonuca ulaşamadım gitti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)