Arkadaşlar geçen hafta bir araç aldım ve aracın plakaları eski tip tr siz plakalardan ve ben bu plakaları tr li olanlarla değiştirmek istiyorum acaba izleyeceğim yol nedir bileniniz varmı?
Arkadaşlar geçen hafta bir araç aldım ve aracın plakaları eski tip tr siz plakalardan ve ben bu plakaları tr li olanlarla değiştirmek istiyorum acaba izleyeceğim yol nedir bileniniz varmı?
trafiğe gidilip plaka değişikliği talebinde buunuyrsunuz. eski plakaları kırıyor size bi kağıt veriyor.
o kağıtla şöförler federasyonuna gidip 25tl karşılığında (diyarbakır için fiyat bu) 2 plaka sacı veriyor. ona plakanızı basıyorlar.![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
hazır konu açılmışken bende bi soru sorayım bende geçen hafta istanbul plaka araç aldım plaka değiştirmek için nasıl bi yol izliycem ankara plaka yapıcam.?
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
sigorta yeni yapılmış olucak bu önemli.
bi de ruhsatın 1 yaprağı noterde kalıyor kalan tek yaprakla gidiliyordalgınlığa gelmiş heralde
walla bizim burda plaka şeklini cemiyette soruyor. hatta muhabbet şu şekildedir.
-yiğen plaka neye takılacak
-arabaya abi
-taksi mi
-yok hususi
-tamam işte taksi
-he he taksi
-düz mü veriyoz
-yok kare
-ne yapacan kareyi düz verim işte
-sığmıyor abi düz. sen kare ver
-çok ufaktır ama
-biliom abi kare ver sen
-kısa yani
-kare ya da kısa hangisiyse
-makbuzu kime keseyim
-... adına
-25 tele alayım
-buyur abi
-al plakaları in aşağıda bastır sonra trafiğe gidion
-teşekkürler abi
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
cery aynen
moruk nova kare plakanın şubedeki adıaracı satın alan kimse onun ikametinin bağlı olduğu şubede plaka değişim işlemini yaptırabiliyorsun
bende siteden nazmi veya ibrahim arkadaşlarımıza ulaşırsan onlar sana mühürlü plakaları yapar verirler hiç uğraşmamış olursun![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
muameleciler çiftini 80 liraya tekini 40 liraya bastırıyodu en son kendin yaptırısan daha uygunda uğraşması can sıkıcı
istanbulda subede can sıkıcı hıç bişey yok artık randevulu calısılıyor randevu saatınde de gıdersen en fazla 15 dk subede ordan cemiyete 20 tl ye ıkı plakayı basıyorlar sonra goturup subeye bırakıyon en gec 1 haftaya alıyon çok kolay artık bu işler
hortlatmış oldum affedinama benimde bir maruzatım var.şimdi araçta tr logosu olmayan plaka var.ruhsat sahibi ben değilim akrabam filanda değil rahmetli birisi.Şimdi emniyet mühürü kalkmış diyorlar ben istediğim tabelacıda plaka bastırıp cemiyete mühür bastırabilirmiyim.veya trsiz gezsem ne olur?
Cemiyet kendi basmadığı plakaya mühür vurmaz. İstanbul'da cemiyet 9.5 tl alıyor plaka başına şu an. Ancak karakoldan yazı götürmeden bastırman zor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)