Bozcaadaya giderseni Boruzan diye bir restoran var fiyat olarak çok pahalı olmamakla birlikte kendilerinin evde yaptığı kırmızı şarabı denemenizi tavsiye ederim.
assos tarafına giderseniz küçükkuyuda kalabilirsiniz çok uygun pansiyonlar . assosta biraz pahalıdır .
Bize Her Yer Trabzon
Gittik gezdik gördük..
İlk önce yol çok keyifli, gidişte 400 km yol yaptım.. radar açısından sıkıntısız, %60lık bölümü bölünmüş yol.. Sahil kenarından devam ettiginiz için sıkılmıyorsunuz manzara hep güzel..
Gerek Çanakkale gerekse bozcaada görülmesi gereken yerler.. Ben şehitlige ilk defa gittim çok etkilendim. Anıtkabirden sorna her Türk gencinin görmesi gerek diye düşünüyorum.
Gitmeyi düşünen olursa pm'den tavsiye edecegim şeyler olabilir.
Konuya alaka gösteren herkese teşekkürler.
Tango-1 never dies.
konuyu daha önce görmedim geliceğinizi bilseydım yardımcı olabilirdim.. çanakkalenin geneli zaten pahalı bir şehir ama güzel bir şehir..
ayrıca her türk gencinin şehitlikleri gezmesi ve anıtkabiri gezmesi konusuna katılıyorum ..
soner abi ben pm istiyorm yol detayları pansiyon v.s. durumlarını maddi manevi olarak geniş bir pm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Benide BCC'ye koy bari![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Abi ne PM i yaa ulu orta yaz sunları belki bide faydalanırız
Ama gizli bir görev için orda bulunduysan ozaman ayrı![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)