nazmi ile irtibata geçelim o zaman
ivedi...
![]()
benim s2000 in ruhsatta 4 kisilik yaziyodu 3 kisi binip cevirmeden gectim sansa durdurmamisti![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
auehauehauheaa
bu iyiymiş işte
yanlız o 3. kişiyi tebrik ediyorum ben![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
bizim aracı aldığımızdada boyle bi işbilmezin eline düşmüştük.
dizel aracı benzinli diye yazmışlar. onların yaptığı hatayı sen düzeltiyosun ne yazıkkı.
biz aracı birmottan almıştık. oraya gidip cıktı alıp gidip düzelttirmiştik. ruhsatı değiştiriyolar.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bnm hb civicde 4k yazıyor![]()
benimde CA18XXXXX olan motor kodu ruhsatta CAI8XXXX yazıyor 2 kere muayneye girdim bi sıkıntı olmadı . ayrıca yakın bir arkadşaımın ruhsatında da 200SX yerine 200SK yazıyor onda da bir sıkıntı olmadı .
fakat benzin işi biraz daha ciddidir heralde
başıma gelen bir olay ;
şasi numarasından sms ile araç sorgu yapıyorum , aracın şasi numarasını yazdığımda çıkan hasar 450.-TL , aynı aracı şasi numarasını sıfırlar yerine O harfi kullanarak sorgu yapıyorum , gelen hasar kaydı 27.000.-TL
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
abi benim başıma geldi. ruhsatta adımı sonar yazmışlardıbaya bi t...k geçen oldu haliyle.. arabayıda benzinli olarak yazmışlar.. ilk vergisinde ufak tefek bi farkı da ödedik.. satın aldıgım bayiye gittim düzelttiler. muameleciler felan hallediyor çok zor bi işlem degil.
Tango-1 never dies.
s2000 e de station vagon yazarlar valla burası TR![]()
Biz CR-V'yi İstanbuldan aldığımızda satışı yaptıktan sonra benzinli yazmışlardı satış sırasında değişimiş sanırım o kısmı bilmiyorum. Gittik orada ki noterle görüştük Bursa'da arabayı üstünüze alırken söyleyin değiştirirler demişlerdi. Burada da değiştirmediler.İstanbul Emniyetimiydi neydi öyle bişeydi sanırım tam hatırlamıyorum babam gelince sorarım oraya faks çekmiştik sanırım değiştirmişlerdi öyle.
![]()
çok garip bi mesaj oldu bu.![]()
tam bır haftadır aldıgım arabanın sase numarasının 1 harfı yanlıs yazılmıs 5 yerıne S yazılıs bagcılardan maıl gelemedı .cıldırdım ya bugun gıttım bu seferde daha evvvel 41 mıs yıne bu sefer oraya maıl atıldı yarın gıdıcem bu ısler ne yazıkkı boyle burası TR.
tr'de tek diesel tayyar işte fenamı olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)