mahkemem dvm edio google da msg gözüktügü ıcın sıldım![]()
hastane kaydı, ifade s olduğu için dava açılmaması söz konusu değil, amme davası açılıyor en kötü...3 sene önce minasera nın kavşağında bir A3 kırımızı ışıkta geçip bana çarptı ve kontrolü kaybetti, tarlaya uçtu... şoför 71 yolcu 85 yaşındaydı ikisi de bayandı, emniyet kemerleri takılı değildi, ikisi de yaralandı... hastaneye kaldırdık hemen şükür kötü bir şey olmadı... Jandarma geldi suçun tamamını onlara verdi, hatta 3-4 tane araba durdu ve ifade verilmesini bekledi, benim lehime ifade vererek şahit yazdırdılar kendilerini...
ne mi oldu?? 3 ay sonra mahkeme celbi geldi hem amme hem de karşı taraf şikayetçi olmuş... 2 celse sürdü beraat ettim... devletin raporu %100 sen haklısın dese bile dava açılıyor...
Güncel çekeyim..
Yeni bir avukat bulduk bugün vekaletname verdik, mahkeme adli raporu bekliyormuş gecikme onun içinmiş.
sonuç varmı
ömerin mahkeme düştü benimde şahit oldugum daha ilk duruşmadan kapandı gözükmüyor sistemde
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
moralinizi bozmak gibi olucak ama kazadan dolayı değil ama ufak bi kavgadan dolayı karakolluk olmuştuk karakolda karşılıklı olarak şikayetçi olmadık ve ifade verip çıktık.daha sonra karşı taraf şikayetçi olmuş ve bize ne tebliğ nede başka bişey ulaşmadı.olaydan yaklaşık 5 sene sonra bi kimlik kontrolünde gözaltına alındım ve mesai saati bitiminde olduğu için nezarette sabahladım.ertesi gün 2bin küsür para cezası yatırarak çıkabildim ve şuan sicilimde bu olay darp ve firar olarak gözüküyor.sonradan bu şekilde tatsız bi durumla karşılaşmamak için özenli davranmanızı tavsiye ederim..geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)