kapının önünden kanguru geçecek cook güzel![]()
kapının önünden kanguru geçecek cook güzel![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Valla bende ciddi ciddi düşünmüyor değilim bu ülkeyi.
Salı sabahı bi ahbabımız geldi. 24 saat dedi uçak için.
Tek endişelendiren bu sene yaşadıkları ardı ardına sel
ve deprem olasılığı... Gerçi çoğu evler villa tarzı yapılanma var
ama şehir dışıdır.
120.000€ dediğin rakam nerdeyse 180.000 abd $ ı ki bu rakam abd için bile süper rakam ... Avusturalyada o maaşla gayette güzel yaşanır... aylık kira + yemek masradın 6000$ ı geçmez ki gayette güzel bir yerde kalırsın... 72bin$ o yapar yıllık yani geri kalanını fazla hesap etme...
Düşünmen hatta sorgulaman bile kabahat...
Everyday I ** Çapulling!!!
güzel ülke bence 7sene evvel 15günlüğüne kuzenlerimin yanına gittim 20 saat sürmüştü yolculuk singapur aktarmalı gitmiştim thy ile 1,5 2 saat kadardı sanırım bir rötar oldu yol parası baya bir tuzluydu son hatırladığım.. melbourne'e gitmiştim ben şehir ve ülke inanılmaz güzeldi bnm gözümde belkide tatil olduğu içinde olabilireniştem toyota fabrikasında çalışıyor orda oranın standartlarıyla orta sınıf bir aileler ama evleri burada bizim üst standartlarda yaşadığımızı varsayarsak 2.5 katı falan 2 katlı bahçeli garajlı
camry'e biniyorlardı smdi bnm yeğenimde toyotada çalışıyor e-46m3 ü var
kardeşindede e 36 5.28 dengesiz bir yaşantı var yokluk içinde varlık gibi
![]()
Burda açsan git.
Abicim farklı bir ülke,kültür..
Bırak ülke değiştirmeyi, büyük şehirden küçük şehre gidince bile insanın hayatı nasıl değişiyor bilirsin.
açık konuşayım umrumda olmaz kariyerin vs..kocaman adamsın ve her yerde her şekilde kariyerini sürdürürsün. Ancak işin içine çocuk girdi mi bi düşüneceksin.
Artılarını eksilerini düşünmek lazım.
Çocuk için çifte vatandaşlık, yabancı dil kültür vs artı olabilir..Ancak ben maalesef görmedim kültürler konusunda arada kalmayan hiç bir çocuk.
Uzun süreli bir sözleşme imzalamayacaksan eger düşünme git tabiki.
Kaç kardeşin var. Eşin kaç kardeş. Anne babalarınız ne kadar yaşlı. Allah göstermesin onlara bişi olsa gak dese kalkıp gidebilecekmisin. Hayır. Bunlarıda düşünün.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben 33 yaşındayım 10 yıldırda Ticaret yapiyorum ama bazı sebeplerden farkli bi ülkede yaşamak istiyorum. Önce Kanadayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. senin yerinde olsam dakka düşünmem ve bana Avustralyayla ilgili ben neyapabilirim,yardimci olursan sevinirim![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
dakika durmam diyenlere durumu bir hayal etmesini rica ediyorum ulkeni aileni bırakıyorsun kısaca kendi comfort zone undan cıkıyorsun bilmem kac km lere gidiyorsun icim urperiyor yahu dusunurken diger yandan kariyer ile ilgili muthis bir gelisme uluslararası tecrube orta duzey yoneticilik fırsatları donuste ki donersem guzel fırsatlar iki ucu boklu degnek![]()
Kazakistanda 6 sene kendi firmamiz vardi. Hernekadar Avustralya kadar uzak olmasada 2 ayda bir gidip enaz 15-20 gün kalmam gerekti. İyi para kazandik ama yaşam şartlari berbatti. Aile için bişey diyemem ama güzel dostluklar oralardada kurulur. Hatta benimde 1,5 yaşında oğlum var asıll ben onun için düşünüyorum böyle bir şeyi.
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
avustralyada yarram dıye bi eyalet oldugunu bılıyorum bi git gör derim![]()
gitmeyip pişman olacağına, gidip pişman olmak daha iyi bence. en azından aklını kurcalamaz "gitsem dahamı iyi olurdu acaba" diye..
vırt zort
3 yillik ben olsam gitmezdim heleki cocugumla. Farkli bir ulkede gelirin nd kadar iyide olsa duzen kurmak kolay degil. 4 sene once Amerikaya tasindigimda yasadiklarimi bir allah biliyor birde ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)