amg paket yetti zaten m3 e , 320 koycaktım sonra en boşunu koydun derler diye dolu m koydum eşit olsun.güncel kasa merso çıkınca bende burdan paylaşırım.
hiçbir mersoya değişilmez bu güzellik ..
Uploaded with ImageShack.us
İkisini de ayrı severim ama mercedes hakkında söylenen laflar hep hoşuma gitmiştir.Mercedes ve diğerlerini herkes biliyor zaten onun dışında bu iki lafı bilenler de vardır.
Bmw nankördür bakmazsan isyan eder.Mercedes çilekeştir bakmazsan idare eder bakarsan ihya eder.
Gökteki yıldızı Tanrı, yerdeki yıldızı biz insanlar için yarattık(Kendi iddiaları tabi yoksa yaratmak Allah'a mahsus).
bmw kopyala yapıştır 1.3.5.7 x1,2,3,4,5,6 ruhu yok
mercedes arada fantezi işi yapıyor slr stirling moss yada günlük olarak martı kanat sls gibi
Mercedes e binen adamlar daha ağır takılıyor bu yüzden 1980 model dipdiri mercedes bulabilirsiniz. Ama 1980 model diri bi bmw bulmanız nerdeyse imkansızdır.
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
çok eskiden yani 80-90dan önce mercedes ile bmw arasında baya bi fark vardı da 90dan sonra arayı çok hızlı kapadılar bence. e30, e28, e32 kasa kodları ile çıkan modeller dahil sonra çıkanlar hep aynı segment rakipleri ile kafa burun gitti. ikisinin de karekteri farklı evet ama bir birinden daha iyi diyen marka fanatikliği yapar benim gözümde.
bence marka fanatikliği yapmanın gereği yok. şuan ikisi de dünaynın en iyi otomobillerini üretiyor. sınıfında her konuda diğer marka modellere referans oluyorlar![]()
arkadaş herkes e200 e190 örneği vermişmütait kasa mercedesden ne bekliyodunuz ? o kasayla adamlar ne yapabilirki zaten ancak orta şeritten ekonomi modunda ilerleyecek. aynı şartlardaki bmw ler şuan zibil gibi caddelerde sıfır çiziyo, mercedesin arkasını bırakması için sanırım 90lık falan bi viraj lazım, hadi bıraktı diyelim saracak mı
mercedese after market ürün yapan firma kaç tane ? BMW ye yapmayan varmı
![]()
turbocuk istiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)