Motor kaputu altinda hicbir plaka yok. Yazmiyor valla.
do it your self servise para vermeye gerek yok kapı kolu boyalı olsa bagajdaki krom çıtada dinoc yada siyah kaplama filan daha güzel olurdu
Toyota Corolla 1.4 D-4D Comfort 2010 Model 41.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bahsettiğiniz bu araç sanırım
Abi kaput altında değilde, kaputu açınca tam karşıda kalıyor bizde mesela, sileceklerin ön tarafında 2 silecek arasında diyebilirimNeyse servise uğrar bakarım en kötü yormiyim seni, baktığımda yazarım buraya da zaten
Çıkmasına gerek yokki stopları folyoyla kaplarken, beyaz bölgelerine yada sadece geri vites lambası yerine folyo çok kolay kaplanabilir.
Park sensoru isini 100 tl ye cozdum. Hemide sensorler gri renkli. Monte ettik guzel oldu.
Spoileri hepsiburada.com dan aldim, daha gelmedi.
bide yazilim atarsak cok zevkli olacak. Yalniz feci yakiyor ben cozemedim, utanmasa 10 lt yakacak. Su anda basarsam sehir ici 100 km de 8.8, basmazsam 7.9 yakiyor.
Servis duser diyor, ulan tursu mu bu enjektorlerin agzi mi buzulecek neye dusecek dedim, eleman benden korkup cevap veremedi...![]()
valla o kadar iğrenç bi tipi varki corollaların.
hele makyajdan sonra...
yapılacak pek bişey yok bence.![]()
Euro5 normunu yakalamak için ciddi kısmışlar altları.. dizginleri cozunce cosuyor makina ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
1. ve 2. viteste feci bir tork redüksiyonu var. Alet 3. vitesten sonra gitmeye başlıyor. Büyük ihtimal hem emisyon, hem de araba patinaj çekmesin diyedir.
boost map kpa
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Ledli stop alın derim.Dün siyah bir Corolla'da gördüm.Gayet güzeldi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)