Arkadaşlar öncelikle selamlar. Ben Alican. Denizli'ye askerliğim çıktı 13 ay geçireceğim.
12 yada 13 martta teslim olmayı düşünüyorum. Denizli tech tayfası ile tanışmak isterim. Inşallah güzel arkadaşlıklarımız olur. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Ben Alican. Denizli'ye askerliğim çıktı 13 ay geçireceğim.
12 yada 13 martta teslim olmayı düşünüyorum. Denizli tech tayfası ile tanışmak isterim. Inşallah güzel arkadaşlıklarımız olur. Şimdiden teşekkürler.
.................
Hoşbuldum. 21 şubatta askeriyeye girdim. 75 gün Manisa Alaşehir Ulaştırma Personel Okulunda Sürücü ihtisas eğitimi aldım ve şuan Denizliye Kadro olarak dağıtımım oldu. Şubat dönemi yani.
12-13 mart derken? bu arada buyur gel başımızın üstünde yerin var tanışmak görüşmek yardımcı olmak isteriz tabi
Geldiğin zaman alo dersen garajdan alıp birliğine kadar götürürümHem denizliyi tanıtırım..Nerede nasıl hangi ihtiyaçlarını karşılarsın anlatırım..
Adım Cem.. 0532 732 62 05
506 903 otuzüç 06 buyur gel kardeşim her şekilde yardımcı oluruz inş.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Cem kardeşim çok teşekkür ediyorum allah razı olsun numaranı kaydediyorum. Geldiğimde konuşuruz tekrardan teşekkürler.
Çok çok teşekkür ettim. Denizliye geldiğimde sizin mercedes'i görmüştüm arkadaşa anlatmıştım falan inşallah tanışırız
Çok çok teşekkür ediyorum. Beklediğimden çok daha sıcak bi karşılaşma oldu benim için. Tekrar tekrar teşekkürler.
Teşekkür ediyorum fatih çok çok sağolun.
Herkesin numarasını kaydettim. Inşallah benim dışarıda olduğum zamanlarda toplanmalara falan katılırım güzel 1 sene geçiririm.
Tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)