Hayırlı teskereler bende asker sayılırım :D
13 gun yaptım sonra hava değişimi o bıttı gıttım bı tane daha ayın 26 sında oda bıtıo bakalım yıne hava değişimi sanırım öle öle bıtcek galıba askerlık :)
Printable View
Hayırlı teskereler bende asker sayılırım :D
13 gun yaptım sonra hava değişimi o bıttı gıttım bı tane daha ayın 26 sında oda bıtıo bakalım yıne hava değişimi sanırım öle öle bıtcek galıba askerlık :)
Has...tir yaaa okurken bile sanki ben askerlik yapıyomusum gibi hissettim tırstım valla :D:D:D
Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin abi..Hayırlı teskereler
Valla ortamlar bıraz karışık yav dayak yoktu bornovada hatta bilardo salonu ve ınternet kafemız vardı arada bır tv ızleyebılıoduk onun dışında komutanlar sağlam küfür edıo :D
vaaay hayırlı teskereler olsun panpaların panpası...
Vaay be hayılrı teskereler Muştuuu
güzel yer hayırlı tezkereler
bide bu sonucu nerden ogrenebilioruz deli etti bulamadım bir :D bile varsa bir sölesin
Hayırlı teskereler mmustu abi, sağ sağlim gider gelirsin inşallah.
hayırlı ugurlu olsun.denızcıler rahat oluo genelde.
hayirli teskereler Mustu :)
Öncelikle geçmiş olsun dileyelim sana dostum. Ben antepte yaptım askerliği ama iskenderun deniz hastanesinde 1 hafta kadar kaldım, acemi birlikleri kadrolu olarak kalanlar için süper rahat olur, ama iskenderun için orada askerlik yapan herkes olumlu konuşuyor, şanslısın yani, tek sorun yaza denk geldiğin için aşırı sıcakta yapacağın eğitimin. Hayırlı teskereler, Son şafaklar....:heyoo:
Hayırlı teskereler kankaa
Hayırlı teskereler abi. :) Git gel, özletme kendini. :)))
davsanımmmmm...hayırlı teskereler...yaw ne adamsın 1 sene gobegı sıkıp curuk almadın tutturdun askerlıkte askerlık dıye:)...hayırlısı olsun kıza zamanda sahalara donmen dılegıyle
hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim bitirir gelirsin hayırlı teskereler..:)
hayırlı teskereler..
hsyırlı olsun cok guzel bır yer bende acemılıgımı orda yapmıstım pıyade komando olma bırde talım oğretmenı olma ne olursan ol. usta bırlıgınde ya ızmıt ya ıstaNbul yada ızmır. olur.sımdııden hayırlı teskereler.
Çok güzel yerde acemilik yapacan abi.eğitimini felan bilemem ama güzel yerdir.Teslim olmadan önce giderken adanaya uçakla gelir burdan hataya gidersin. gelecek olursan da bir alo de bana.havaalanındayım biliyosun.karşılarım seni. 530 228 85 85