Bu arada k.ranesi nerde tearif ederim gittiğinde He bide sahildeki atatürk heykeli önünde kafanı kazıtıp foto çekilmezsen olmaz iskenderun hatırası olması lazım. :)
Printable View
Bu arada k.ranesi nerde tearif ederim gittiğinde He bide sahildeki atatürk heykeli önünde kafanı kazıtıp foto çekilmezsen olmaz iskenderun hatırası olması lazım. :)
Hayırlı teskereler kardeşim,hayırlısıyla gidip gel inş.allah banada hayırlısıyla şu askerliği nasip etse..
Muştu ben sana ne diyim ya :) , Ne yapıyorsan yap İzmir Foçaya düşme, Gemilere düşme. Her türlü çakallığı yap yazıcı şöför posta vs.vs. bişeyler olmaya çalış en olmadı mal muhafız ol çapraz tut yat uyu sonra yine çapraz biter gider askerlik.
Hayirli teskereler:)
mustu abi gün belli oldu kutlama ne zaman?
hayırlı tezkereler ,, bildiğim kadarıyla aşırı rahat bir yer (:
Bir arkadaşım daha bi kaç ay önce acemiliğini orada yaptı. Herkes çok rahat yer dedi ama öyle olmadı abi diyordu. Sonuçta ne beklediğine de bağlı olay :)
İskenderunda 2 sene önce yakın bir arkadaşım astsubay olarak görev yaptı. İskenderunu ona sormuştum ben diğer arkadaşım için denizcinin en rahat askerlik yapabileceği yerlerden biri, kıyak yere düşmüş demişti.
Olay yerle değil komutanla alakalı biraz
Şimdiden hayırlı teskereler.
Muştunu askere gidiş sebebiyle forumun 1dk saygı duruşuna davet ediyorm :D ülkemiz için önemli bir an :D
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bitirmen dileğiyle... Dedikleri gibi mekandan çok çalıştığın kişiler önemli...