kel artık kel deyıl sac ektırdı :D
Printable View
umarım saç ektirme gibi bi hat ayapmadı :D
Neden mi ? :D
mustu askere gitmeden bikaç gün önce aradım, topkapı savaş a gittim içeri girdiğimde bi adam vardı, tam özgür diyecektim ki bi anda kendime geldim, olm bunun saçı var(tarkan spec) dışarı çıktım sesli gülüyorum sanayidekiler bana bakıyor :D mustuyu aradım, olm burda özgüre benzeyen birisi var iyiki KEL miş, saçı olsa çok çirkin bişey olucakmış :hehe: sonra gittim adama anlattım olayı :D demez mi demek ki saçı olsa çok yakısıklı birisiymiş :D ben hemen dışarı çıktım 2. gülme krizi yaşandı :D
yekta,erel,yiit de gördüler adamı harbi böyle benzerlik olamaz dı :D
kel sakın saç ektirme biz seni böyle sevdik :D
Yok ama özgür abinin saçları kesilmedi.. Roll'de hafiflik olsun diye saç iptali yaptırdı.. :D
Ben biliyorum ama dimem :D
sıkıntıya gerek yok mustu abi terlik izninde
geçen yıl aralıkta acemiliği yaptığım yer,,
2 hafta takıldım sonra dağıtım oldu izmire düştüm
al revirden raporu yat 10 gün, eğitime katılmana gerek yok
yemek işi sıkıntı bekle dur, demir bardakta çay
bil oğul şarkısı eşliğinde amfi tıkış tıkış
aslanlar kaplanlar canavarlar....die bağır akşama kadar
DENİZLERE HAKİM OLAN CİHANA HAKİM OLUR. yazısı hayratın arkasında...
hayırlı tezkereler şimdiden austosta gittim fenaydı sıcak kouşların içi 35 derece oluyodu sahil güvenliklere klimalı kouş veriolardı kıl olmuştum :)
kantinciyi tavla sana bişiler ayırsın kart geçiyo odemelerde fazla para almana gerek yok bi kart aldırıolari çine para yukluosun
sonra iskenderunda baya iyi kebapçılar war hemen telefonunu bul ziyarete gelenbi arkadaşına gfalan gelirmutlaka senide çaırsınlar mehmetçik parkında afietle yersiniz
subayların spor salonu war ufak oranı9n çavuşunu tavla alır belki arada indir kaldır yaparsın
mehmetçik parkında tuvaletlerin arkasındaki hurda depoda palmiye yaprakları altında bnm sakladıım halderler belki ordadır :)
hamamcıları tavla istediin zaman gider yıkanırsın
talimlerle aran iyi olursa sana kendi, duşlarını kullandırırlar
ben boluk burodaydım orada rahat oraya akarsan rahat edersn
iskenderun do bol bol tavuk dürüm yer muştu abi :) adamlar yapıyor, tavsiye ederim.
Çok merak ettim yav. :D söyleyin lütfen.
haydi hayırlısı
bende oradaydım zamanında 11 sene önce
Hala meraktayız :)
yarın olmadı mı ya :D
hadi ama ya dıbdıb dıbdıb dıbdıb
hafta sonu 40 derece diyor oralar mmuştu ya selam :)
özgür banlıyacam seni :D forum meraklandı kilitlendi de hayde :D
hayırdır beyler görüşmeyeli nassınız bahim :D
leyn muştuuuuu napıyorsun sen ya :D izin mi aldın ne yaptın ne ettin :D
askeriyenin internet cafesindedir :)
mşlh. her yerden yetiyorsun:D
iperler hacı askeriyeyi :D akşam istanbuldayım uçak saatini bekliyorum :D çok bile yaptım askerliği :D
Panpiş dağıtım iznimi :D
hehe baya yakışmış uniforma kardeşim ,Hayırlı tezkereelr... Haha ne çabukkk tşk böle bişi işte :)
kanka askeriye bu bünyeyi kaldıramadı hava değişimi verdi :D
hahhaha :D
uahahah abi hayırlı olsn sanrım 6 ay aldn dimi :D
kilodan 3 ay hava değişimi :)
abi harbi noldu yahu? : )
3 ay hava değişimi :D şuanda iskenderun sahillerinde bira içiyorum :D
akşam 6 uçağı ile hataydan uçağa binecem :D
10 gün kaldım ama azıma zıçıldıı sabahın 6 sında 25 derece havamı olur yaa :D
tam tahmin ettiğim gibi 3 ay sonra gene gidicek 2 gün kalıcak gene değişim sonra teskere :) gel teskere gel teskere :)
ya abi geldikten sonra 3 ayda bi 8-10 kilo daha al ustadan da gönderirler bidaha yersin zaten askerligi :D
gitmeyebilirimde istanbuldan halledebiliyoruz sanırım :D offf offff ne zikim bi yer burası yaa :D
bu işte imhotep in parmağı var gibi :)
çok bile 10gün abi :)
yok ya özgür sağolsun burada bi astek arkadaşı vardı o ilk girişte bölüklere yerleştirirken yardımcı oldu güzel bi bölüğe aldı bizi o konuda yardımcı oldu
zaten amfilerde sağlık kontrolü yapılırken kilo fazla diye ayırmışlerdı beni :D birde askeri hastahanenin dahiliye doktoru tanıdık çıkınca direk heyet oldu :D
ama cidden 10 günde azımıza mıçıldı tüfekli tüfeksiz eğitim alayına çıkardılar yat kal sürün çömel kalk :D
adanaya uğramadan gidersennn kahkülün dökülsünnnnn :)