hayırlı teskereler..
Printable View
hayırlı teskereler..
hsyırlı olsun cok guzel bır yer bende acemılıgımı orda yapmıstım pıyade komando olma bırde talım oğretmenı olma ne olursan ol. usta bırlıgınde ya ızmıt ya ıstaNbul yada ızmır. olur.sımdııden hayırlı teskereler.
Çok güzel yerde acemilik yapacan abi.eğitimini felan bilemem ama güzel yerdir.Teslim olmadan önce giderken adanaya uçakla gelir burdan hataya gidersin. gelecek olursan da bir alo de bana.havaalanındayım biliyosun.karşılarım seni. 530 228 85 85
eyvallah mustafam :D kader kısmet artık gidip görecez :D adana hatay arası ulaşım nasıl peki ?
antakya da havaalanı var direk oraya gidebilirsin
hadi yaa :D sağol bi bakınayım :D
hayırlı teskereler
forumda uçak bileti satan arkadaş var mı ? :D
tünay ne renk don çorap alayım :D
hayırlı teskereler...
yeşil donlarınla mutluluklar :D
26 sı akşam 17 ye kadar teslim olman gerekiyor birliğine
hayırlı teskereler gittiğin gibi sapa sağlim gelirsin inşallah
ya sen bırak onu bunu nerde eğlenıcez sana zaten kaçan kaçmış ahaha :D
İST-HATAY olarak baktırdım .
sun expr. atlas o gün uçuşları yok :)
pegasus un akşam seferi var sadece
THY de bulabildim.
09:35 189tl
pegasusda kesin iptal eder :D :D o günki seferleri :D :D
mmustu sen daha gıtmedınmı yavru erken gıdersen erken donersın :D
moruk yesıl alıcaksın ıkısınıde:) ama cok al orada satılanlar rezalet oluyor saman gıbı. dısardan yumusak bıseyler al. ben gunde 3 tshırt 2 donu cope atıyodum,komple sırılsıklam oluyolardı. amaben agustosta oradaydım sımdı o kadar sıcak olmaz yıne de sen tedbırlı ol.:)
evet moruk ama sabah ne kadar erken gırersen o kadar ıyı cunku efsanavı bırkalabalık olucak gece 12 ye kadar ancabıter ıslemlerın. eger gec gırersen yazık olur sana 3gıbı yatırır 5 de kaldırırlar davam edersın ıslemlere.... ben askerlıgın bır ılk bırde son gununu unutamam walla :)
moruk facia ının 14 maddelık postu gayet basarılı onlara dıkkat et. onun dısında vurgulanacak noktalar;
1- kesınlıkle alabılecegın en kalıtelı pudrayı al vardı bı ıkı marka ama unuttum ısımlerını...buldugun her fırsatta edep yerlerıne boca et:D:D
2- t shırt ve ıc camasırı
3- kamara(yemekhane) ve ashaneden kac!!!
4-bızım en guzel gorevımız tuvalet temızlıgıydı:D:D gunde 3 kere sula cek pas yap sonra gıt yat:D
5-senın bılgısayar ıle aran ıyı orada celp konak amırlıgı var oraya adam alırlar. 15 ay huzur bulursun 6 kısılık kogus klıma ozel tuvalet faln var.benım kuzenım orada yapmıstı pek mutluydu:)
t shırt te mi alacam nan :D hepsi yeşilmi olacak vay arkadaş :D
abi giderken yanına bol bol don corap atlet al ufak tras cantası al kolanya tras köpüğü tırnak makası iğne iplik diş macunu diş fırsacası (az miktarda) orda veriliyo ama cok kötü oluyor mavi havlu al orda verdikleri yünlü oluyor ilk kulanımda surata yapısıyo :) giderken cok fazla esya götürme hiç lazım olmayacak acemilikte 1 ay boyunca dışaraya hasret :):) (birde tavsiye sivil kiyafet nasıl gidersen öle dönersin fazla fazla pantolan gömlek alma bosuna tasımıs olursun.Aklıma suanlık gelenler bunlar şimdiden geçmiş olsun :D
askerı malzeme satan yerlerde bulursun moruk. ama dıkkat et oradakı elemanların bazıları denızcı kıyafetı beyazdır derler. denızcının yazlık toren kıyafetı beyazdır. normalde ısbası denen bursa cezaevı ıcın uretılmıs bej renkler gıyılır. acemılıktede hava cok sıcak oldugu ıcın bej pantolon ustu yesıl tshırt...
offfff yazarken daraldım:D:D vazgec mustuuuu kac buralardan!!!!
kimse küçük asma kilitten bahsetmemiş botlarını ve valizini kitlemek için kullanırsın
+ fazladan alıp götürdüğün iç çamaşırı ve çoraplarını sakın dolabına koyma acemi birliğinde dolapları kilitlemek yasak aşıran çok olur
bır hatırlatma daha:) ılk gun gıderken gıydıgın kıyafetler komple sucuk olucak onları yıkayamayacaksın ve kuflenecekler!!!tecrube ıle sabıttır o yuzden ılk gun gıydıgın kıyafetlerı atıcaksın yanına cıkacagın gun gıymek uzere sıvıl kıyafetler gotur...
hayırlı tezkereler :)
adıyaman kahta mustafa muştu ayakta :D
Mustafa giderken fazla bişey götürme bak alıyorlar hepsini askeriyedekileri satıyorlar haberin olsun. İncik boncuk iğne iplik falan traş kapıda hepsini topluyorlar.
Ben üşenmedim muştuya bir iki done çıkarttım arşivden scan edeyim yüklerim resimli anlatım olsun.
Hayırlı teskereler dilerim umarım iyi geçirirsiniz askerliğinizi.
Muştu hayırlı teskereler.
Hayırlı tezkereler dostum. Şimdi yeşile bol bol bak. Nasıl olsa askerden dönüşte yeşil renkten nefret edecek ve yaklaşık 6 ay kadar bot giymeyeceksin :D
Mustafa bu resimlere iyi bak gemiye düşmez isen böyle bir askerlik yapacaksın. Askerlik güzeldir ama denizci olmak ayrı güzeldir. 3 Takım üniforman olacak Yeşil,Siyah,Beyaz bizde Kamuflajda vardı.
Bak eskilere gittim şimdi. 550 yine desinler hemen derim.
http://img40.imagefra.me/i557/miamit..._b9c_u950a.jpg
http://img40.imagefra.me/i557/miamit..._863_u950a.jpg
http://img40.imagefra.me/i557/miamit..._7c6_u950a.jpg
http://img40.imagefra.me/i557/miamit..._91b_u950a.jpg
gözlüklü dansöz mü olurmuş ya :):):)
dansözü geçtimde o taburede arkanda oturan eleman nasıl bişeydir abi avına kitlenen adam gibi :D :D