rahat biyer kalabalıkmış arkadaşlarımın anlattığına göre:)
Printable View
rahat biyer kalabalıkmış arkadaşlarımın anlattığına göre:)
Hacı botları almış zaten muştu :D Bunlar serbestmi diye sordu bana Pm'den bende onayladım siparişini :D
http://charliesdoghouse.com/images/c...light_blue.jpg
Hadi hayırlı teskereler kanks (:
KARA ŞAHİN i de götür yanında (:
allah kurtarsın :D
hayırlı tezkereler...
hayırlı teskereler abi =)
kıyafetleri kest :D
DZ.K. K. İSKENDERUN DENİZ ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI
helal len kankam gene 4 ayak üstüne düşmüşün
Hayırlı teskereler.Bende acemiliğimi orada yapmıştım.Sıcağı pistir ama genede şanslısın ;)
hadi allah kolaylık versin :)
güle güle git , güle güle gel :)
yaa mmustuu ne işin var askerde boşver yaa gel yol yakınken kıralım sol kolunu :D 2 diş macunu tamam :D
mustu abi onu bunu boşverde ne hissediyorsun şuan
:D
ve gitmeden önce bir organize olacakmı?
muştu kardeşim gibi sevdigim bir arkadaşım orda acemilik yaptı.. dagıtımda genelde izmire yolluyolar.. ama bir ihtimal ankara da olabilir.. ankara ne alaka demeyin deniz kuvvetleri komutanlıgına yolluyolar işte oraya :D
yalnız gözünü korkutmak gibi olmasın da arkadaşımın yemin törenine gittigimde tuvalette gördügüm bir yazıyı anımsadım :D
iskenderun bir liman, bende bir gemi.. bir daha gelirsem s.....ler beni :D:D:D
Allah kolaylık versin :D
şimdiden hayırlı tezkereler diyelim o zaman :)
Ulan muştu ne ballı adamsın askerliğide beleşe getirdin iyimi :) gayet rahat biryer meslekci olmaya bak rahat et hayırlı teskereler
Hayırlı teskereler şimdiden sağlam sıcak olur :D
Hayırlı teskereler,arkadasım kısa donem ıskenderuna gıttı acemılık ıcın 17. gunde cok kalabalık dıyıp yemın ettırıp adamı yalovaya gonderdıler,haftasonları carsıda cıkıp bostancıya gelıyordu:)
hayırlı teskereler abi acemlikte belki sıkıntı olsa bile dağıtımdan sonra çok rahat ediceksin gibi :D denizci tüm arkadaşlarım rahat yaptılar :)
Apış arasına 0,3mm conta at buda yapıştırıcısı kutudan çıkıyo zaten :D
http://www.meleklermekani.com/imageh...kremi-3398.jpg
Çayda dem, bahriye'de kıdem demişler, usta birliklerinde devrecilik had safhadadır genelde.
Hayırlı teskereler olsun.
arkadaşım aynı tarihte gitti yemin törenine gittigimizde 2 saat içinde kapkara olmuştuk :D gece rüzgar esip hava serinleyince 30-32 derece falan oluyor :D
Hayırlı teskereler abi. :)
Mustafa acemiliğim ordaydı kardeşim Ördek yürüyüşü yapmayı çok seveceksin inan. Allah yardımcın olsun bende Mayıs ayında gitmiştim yani her türlü mokoko lugatını kullanabilirsin.
Birde üstüne Gemilere düşersen Türk Silahlı Kuvvetlerindeki Tertipciliğin en kralını görürsün.
ben askerlığı orda yaptımyenı geldım:D :D 5 ay yaptım ama :D
vay abi denizci olmusun sevindim valla :) hayırlı teskereler abi
hayırlı tezkereler..
Bu arada k.ranesi nerde tearif ederim gittiğinde He bide sahildeki atatürk heykeli önünde kafanı kazıtıp foto çekilmezsen olmaz iskenderun hatırası olması lazım. :)
Hayırlı teskereler kardeşim,hayırlısıyla gidip gel inş.allah banada hayırlısıyla şu askerliği nasip etse..