mmuştuya zimmetlenen aracın 1 ay sonraki hali
![]()
mmuştuya zimmetlenen aracın 1 ay sonraki hali
![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
şalgamını içirdik, kebabını yedirdik adanayı baya bi turlattırdık tabi o sırada baska seylerle de ilgileniyoduken son da otele götürdük bıraktık. şimdiden şafak saymaya başladı. geldiğinden bu yana şafak düşmedi gitti diyip saate bakıodu
![]()
darbe falan çıkıcak kesin![]()
hayırlısıyla git gel inşAllah..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
mkt seninde mustudan asagı kalır yanın yokmus hatta fazlan varmıs birader![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
abi ne diyosun ya adam bi geldi.havaalanında karşıladım baktım kahkül yok. kahkül nerde dedim. hiç sorma onu kesene kadar asker pisikolojisine girmemiştim onu kesince sıkıntı başladı dediresimleri atacam biraz bikaç bişeler çektik dünden hatıra
![]()
Adama acılı şalgam ile acılı 1,5 adanayı bi dayadım gözleri fal taşı gibi açıldı![]()
Aslında çok foto çekmemiz gerekn yerler oldu ama akıl edemedik iştekafalar güzel keyifler yerinde olunca unuttuk fotoğraf işini
çok güldük çok eğlendik ama.SU vtec ile almaya gittim. hacı ben hondaya binmem diyor. en son mehzentin hondaya bindim ertesi gün kol çıkarttı dedi ahuahua süper eğlendik ya iyikide gelmiş
![]()
vay arkadaş adamın eli yüzü açılms
özgür abinin dediği gibi mkt sende hakkını vermssn maşallah
adam nezaman birliğe katılıyor yada katıldımı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şu sıralar yolda olması lazım. verdim coşkuyu verdim coşkuyuuudaha şırdan yedirecektim künefe yedirecektim ona da saat 2 oldu biz kebapcıudayız.adam sabah erken kalkacak die oyalanmadık.
yanıı bak sımdı ayıpladım sızı kos koca adamı gezdırmedınız deyılmıı cok ayıp![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)