ya birsürü yol yaptık ama niyeyaptık neden yaptık bilmiyorum.adanada şehir içinde dolanmaktan sıkıldım hatta. ama işte görüntüde bazı kesiklikler var düne dair :D
Printable View
ya birsürü yol yaptık ama niyeyaptık neden yaptık bilmiyorum.adanada şehir içinde dolanmaktan sıkıldım hatta. ama işte görüntüde bazı kesiklikler var düne dair :D
Hatayda turistlerin coğu tatil rezervasyonlarını iptal etmiş.Hatay sıkıntılı bi dönemdeymiş şu aralar :D:D:D:D:D
Rezervasyonların yüzde 95'i iptal! - En Son Turizm Haberleri - HTEkonomi
Hayırlı teskereler.Alayın allah yardımcısı olsun :)
mmuştu için resmi tören düzenliyorlarmış :)
DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIGI
BASIN DUYURUSU
--------------------------------------------------------------------------------
Tarih : 25 Mayıs 2011
Bülten Nu : 2011 / 31
Konu: Er Mustafa Muştu'nun ordumuza teşrifi sebebi ile şerefine düzenlenecek resmi geçit töreni hk.
1. Bu kapsamda;
a. Denizde Resmi Geçit Töreni 14.00 ile 15.45 saatleri arasında Marmara Denizi yönünden Ege Denizi’ne doğru yapılacak,
b. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bağlısı yüzer ve uçar unsurlar ile Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı uçar unsurların iştirak edeceği törende Deniz Harp Okulu yelkenli ve kürekli tekneleri de geçiş yapacak,
c. TCG ORUÇREİS (F-245)’in Nara Burnu’ndan dönüşü ile tören geçişi başlayacak ve Mustafa Muştu topla selamlanacak,
ç. Tören geçişinin tamamlanmasını müteakip Türk Yıldızları tarafından tören alanında gösteri uçuşu icra edilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Ulan icim bi acaip oldu :(
Görüsemedik de hıyarla dün...
teslim oldu galiba 2 tlfuda kapalı
ellerimizle aldık hava alanından yavruyu tüm gece güldük ama ciddi eğlenceli adam bugünde gitti allahım yardımcısı olsun biran önce bitirip sağ salim getirsin
sağ salim hayırlı tezkereler olsun muştu abime :)
Askerlik anılarınız die konu vardı o konuda buğra aktepeden sonra 2. olarak mustafa muştu vakası yaşayacağız :D
asteğmeni ile konustum rahatmıs guzel bir yere yerleştirmiş :D kedi gibi mubarek hep 4 aya ustunde :D
ilk 1 hafta telefon önünde ucu gözükmeyen sıralar
evi arayamamak-
anfiye düdükle girip düdükle cıkmak
1 tane senden kaç yaş kücük bagıran bir cavusun izin vermesiyle sigara içebilmek...
oofff offff
çok şükür bitmiş...
astek yanina alicakmis bilmiyorki basina is alicak :hehe: