özgür abi bu dönem sana çok kötü geldi be uğurda gitti mustuda :D :D
Printable View
özgür abi bu dönem sana çok kötü geldi be uğurda gitti mustuda :D :D
saat 23:00 oldu nerdeyse muştu nerdeyim ben diye kendine bitmez tükenmez sorular sormaya başladı, bu gece muhtemelen uyku yok.
işin enteresan tarafı yarın uyurum moduda yok
saat 00.00 da şafak bir gün daha geri atacak
3. tabur 11. bölüğe almışlar hadi hayırlısı bakalım valla evdeyken git git artık diyorduk ta gidincede zor oluyormuş anladık..
sorma seko ya ikisi birden gitti..:)
Şafak 456 :)
3rk@n şimdi askeriyede mustuyu bekliyor 15 dk ya gelicekmiş asker :D akşama fotoları havadisleri alırız...
muştu ile konstum şimdi, tekmili çaktı telefonda ama ses kalmamış, osurtuyorlar bizi burda diyor :D 2-3 gündür yat kalk sürün pzt den sonra eğitimler baslıcakmış..acemilik 30 gün müş.. fazla konusmadık nasılsın iyimisin vs . akşama erkan fotoları ekler.. herkese selamı var..
keşke acemiliği 3 ay falan sürse..usta birliğinde 3 ay acemilik yapanlar gelene kadar biraz zorlanabilir.
acemilik dediği yemin töreni dalgasıdır.
eğer meslekçiyse 30 gün sonra uçar yeni yuvasına yoksa 75 gün alır eğitimi yada 90 gün işte:)
E dedik ona gittiğin yer paso istikamet diye.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/29/12041.jpg
Herkeze cok selamı var eve gecince resimleri eklicem örselemişler biraz muştumu
yazık olmuş.ona dedim zor yere gidion ustaaaa.gel etme vazgeç bu sevdadan. adana kebabı ve şalgamı içince bırakın beni gidecem dedi atar gider yaptıydı :D şimdi yat-kalk haha allah yardıncııs olsun.gelecek ay bende gidecem otarafa muhakkak uğramaya çalışacam :D
Abi yukaridaki resim cok kotu :) herkesin nizamiyedeki durumu aynimi olur ya :D
o nizamiye fotosu değil emre :D
:) o foto fotodayda çekilmsti sanrm nizamiye deil :D
göki specler ne başkan burun farkıyla geçmissn :D
ben solım dedımde bn solemeden herkes solemıs zaten :D allah yardımcısı olsun bakalım bız napıcaz.yrn muayeneye gıdıyorum hayırlısıyla.
ahahahahha çok hızlı yazarım seko :D
O zamn kesin askerligi dusunuyodur :D