hayırlı teskereler...:)
Printable View
hayırlı teskereler...:)
şimdiden hayırlı teskereler :)
Hayırlı teskereler.Abim konunun tamamını okuyamdım.var mı bir uğurlama organizasyonu? :D
Muştu abeyyy denizci olucaksan ordanda başka denizi olan bi yere gidersn artık denize girersin herhalde :D
Hayırlı teskereler :)
iskenderunda taştan bir gemi birdaha gelirsem .... beni :D:D:D bu sözü çok duyacaksınız. hergün... :D:D:D
hayırlı teskereler güle güle git güle güle gel :)
güle güle git sağ salim gel mustu :)
ahahaa kardesım hayırlı olsun : ) gule gule gıt gule gule gel : )
hayırlı teskereler abi babam orda yapmış askerliği senelerdir gündüzleri havanın ne kadar sıcak akşamlarıda havanın buz gibi olmasını anlatır duru :D
valla hatayın havası adamı yamultur arkadaşım oralı biride orda hala askerlik yapıyor.tek dedikleri şey bu :)
Hayırlı teskereler
Şimdiden hayırlı olsun denizci olmak iyidir.
Denizci olarak yaptim askerliğimi,iskenderun cok sıcak bir yer bunu biliyorum :)) rahat bi askerlik olur fakat anlatılcak hiç bir anının olmaması kötü bi durum :))
Hayırlı teskereler
allah razı olsun valla :D
merak etme panpaa ::D
kanka aldım bile onu :D
aynennn :D :D
[
Hayırlı uğurlu olsun..Rabbim sağ salim gidip dönmek nasip etsin..
panpa rahat ol ya askerlik düşer yada sana rahat bir yer ayarlarlar sıkıntı yapma
bilmiyorum google da varmı talimatları indir gidince zorluk çekmezsin
elekterik prizi kullanma talimatı
hamamda yıkanma talimatı
tuvalete ............ talimatı
ve bir sürü talimat :)
güle güle git güle güle gel
la gitte kurtulayım akü :D yürüyen araba alıcam gidişinin şerefine :D
hayırlı tezkerelerr
Hayirli teskereler Mustucum :)
hayırlı tezkereler muştu.
hayırlı teskereler
Asker gideceç Geri gelecek :)
SAĞ BAŞTAN SAYYYYY ahahahahahaha
muştu ben de orada yaptım acemi birliğini. rahat yapıp yapmamak tamamen şans kader kısmet işi. yazıcıların bulunduğu bir bina var orda ismini unuttum şimdi. ben 28 yaşında gittiğim için eğitim çavuşları sağolsunlar beni oraya yönlendirdiler. eğitimlere bile çıkmadım :D bütün gün boş boş oturmaktan canım sıkılmıştı artık :) zaten 1 ay ordasın.
hyrlı teskereler...
Hayırlı teskereler bende asker sayılırım :D
13 gun yaptım sonra hava değişimi o bıttı gıttım bı tane daha ayın 26 sında oda bıtıo bakalım yıne hava değişimi sanırım öle öle bıtcek galıba askerlık :)
Has...tir yaaa okurken bile sanki ben askerlik yapıyomusum gibi hissettim tırstım valla :D:D:D
Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin abi..Hayırlı teskereler
Valla ortamlar bıraz karışık yav dayak yoktu bornovada hatta bilardo salonu ve ınternet kafemız vardı arada bır tv ızleyebılıoduk onun dışında komutanlar sağlam küfür edıo :D
vaaay hayırlı teskereler olsun panpaların panpası...
Vaay be hayılrı teskereler Muştuuu
güzel yer hayırlı tezkereler
bide bu sonucu nerden ogrenebilioruz deli etti bulamadım bir :D bile varsa bir sölesin
Hayırlı teskereler mmustu abi, sağ sağlim gider gelirsin inşallah.
hayırlı ugurlu olsun.denızcıler rahat oluo genelde.
hayirli teskereler Mustu :)
Öncelikle geçmiş olsun dileyelim sana dostum. Ben antepte yaptım askerliği ama iskenderun deniz hastanesinde 1 hafta kadar kaldım, acemi birlikleri kadrolu olarak kalanlar için süper rahat olur, ama iskenderun için orada askerlik yapan herkes olumlu konuşuyor, şanslısın yani, tek sorun yaza denk geldiğin için aşırı sıcakta yapacağın eğitimin. Hayırlı teskereler, Son şafaklar....:heyoo:
Hayırlı teskereler kankaa
Hayırlı teskereler abi. :) Git gel, özletme kendini. :)))
davsanımmmmm...hayırlı teskereler...yaw ne adamsın 1 sene gobegı sıkıp curuk almadın tutturdun askerlıkte askerlık dıye:)...hayırlısı olsun kıza zamanda sahalara donmen dılegıyle
hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim bitirir gelirsin hayırlı teskereler..:)