Hayırlı tezkereler
Son Dakika Haberi / Flash Gelişme
Askere uğurlanan genç veda partisinde olay çıkardı ! Savaş kapıda !
MMUSTU lakaplı Mustafa Muştu (31) Askere gitmeden önce yaptığı veda partisinde ülkeye kaçak olarak girek sahte Rakıları fazla kaçırınca eline kaptığı tüfekle EGE denizini yüzerek geçerek tek başına Yunanistan'a sefere kalktı !
Yunan yetkililer olayın şokunu atlatır atlatmaz hemen TSK dan ve Avrupa birliğinden yardım istediler !
Güçlükle sakinleştirilen M.M. bu olay daha burda bitmedi acemilik bitsin tekrar gelicem diyerek tehdit ini savurdu !
M.M
Polis yaptığı derin araştırmalarda sahte rakıların birkez daha Eray Yümsel adımlı şahıs tarafından yurda sokulduğunu buldu.Şimdi heryerde E.Y aranıyor.
Bu ilk vakası değil !
Yunanistana savaş açan M.M.'un ilk vakası değil ! M.M. daha öncede Alman Başbakanına AHLAKSIZ TEKLİF yaparak 2 ülke arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden olmuştu.
ama ilginçtirki M.M. veda partisinde Angela Merkel ile çok samimi özel pozları paparazilerin eline geçmiştir !
Bu fotografları basına sızdıran şahıs (Ö.Ç) adının açıklanmamasını istedi daha sonrada sahibi olduğu R9 model aracını usülsüz yollarla gazetemize kakalamaya çalıştı , burda da yaşanan olaylarda 1 spor kameramanı , 2 paparazi ve 2 en güzel sekreterimiz ağır yaralandı ve gazetemiz büyük bir yara aldı.
gelişmeler az sonra ...
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hahaha![]()
gece gece ii güldürdün kanka![]()
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
hayirli teskereler dilerim.benimde kuzenim bundan 7 sene önce o da ayni yerde yapti.oradan marmarise geçmisti ve rahatti.dilerim seninkide bu sekilde olur.
en büyük asker bizim asker askerin krali techturkeyden çikar![]()
Goki adamin ustune niye bu kdr gidiosun?o joleyi normal insanlar saclarina suruyor.sen en son kac sene önce surdun surebildin?![]()
Ayrica bu geceki tavladan sonra sabaha kdr ytmzsn mucx![]()
![]()
abi sabaha karşı 4de sabihadan binersen 5:30 da inersin.ama inmen bişeye yaramaz.otobüsler 7de kalkıor. 5:30 uçağına bin 7de inersin.ordan otogara geçtinmi 2 saat sürer.ben olmasam bile havaalanı otoga araası taksi ile 10 TL. adana otogardan hatay askeriye gideceğin yer için de 15 tl. sabah 9-10 gibi teslim olursun.ama teslim olmadan önce,hatay otogarında in. yıldızoğlunu bulbikaç porsiyon künefe ye öyle git. sen bana bi alo de akşamdan.ben sabahtan hazırlık yapar seni havaalanından alırım abi.ordan önce bir ciğer yeriz birbiçerde sonra otogara bırakırım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)