Evet , dışarıdan büyüğe benziyor fakat pist çok küçük. 0 şeklinde bir köşesi çok keskin dar diğer köşe çok geniş , daha önce avm oldugu için yerler çok kaygan ilk gittiğimde geniş virajı alırken ilk 4-5 dklık zamanda spin atıp durdum sonradan alıştım. Pist küçükte olsa arada gidiyoruz yanlaması zevkli oluyor.Burda avm de yanlamaya gaz verip kesmeye yanlışlıkla da olsa çarpmaya laf yapıyorlar , zamandan düşürüyorlar gaziemirde öyle bişey yok. Doğru düzgün düz gitmiyorum hep yan10 dk sı 10 tl Pist e göre araçları da çok kötü değil.Sıfır yeni araçlar , burdadaki gibi zaman dolunca omuzlarda kollarda boyunda ağrı ellerde siyahlık olmuyor kısacası
![]()
Paintball henüz açılmadı diye biliyorum , enazından geçen haftaya kadar yoktu.Bizde bekliyoruz da enaz 2-3 hafta daha bekleyeceğiz gibime geliyor. İçeride ufak bi go-kart pisti 5-6 go-kart aracı , langırt , ice hockey vs gibi ufak şeyler var.
Limontepe de açılmış yeni bi paintball.Orman içinde geniş alanda paintball oynayabiliyorsun vs diye duydum. Çevremde bikaç kişi de övdüatv varmış birde dağda kullanıyormuşsun.Orayı da bikaç kişiden duydum , önerdiler ama daha gitöe şansı bulamadım.
Aynen , direksiyonları çok sert , pist çok kıvrımlı ve araçlar her virajda bayılıyor pek zevk alamadım ben burda dan.Araçtan iniyorsun elin yüzün simsiyah vs![]()
Buarada burda daki araçlar yanlıyor frende arka bırakıor diye şikayet ediyorsanız gaziemirdekini denemenizi önermem.Alışmam 5-6 dk sürdü her virajda spin atıyorum viraja gaza bas-çek bas--çek yaparak girdiğim halde.Tabi alıştım artık yan yan dönüyoruz hatta hiç düz gitmiyorum neredeyse![]()
izban sarnıç durağının orda biyer gördüm köprü falan vardı baya büyük oraya giden deneyen varmıdır?
ege park bornova tercıhımdır arabalarda ıyı arana ıyı olursa 10dk 10 lıra oluyoo
gazıemırde duz gıdemıyorumsureklı yan bazen ters
![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
arkadaşlar bu sarnıçtaki pist nasıl?? Gece 1 gibi gitmeyi düşünüyoruz eğer beğenmezsek inciraltında olucaz rakip bulamamaktan şikayetçiyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)