hepimiz chrome uz![]()
Kurduğumdan beri 20 defa çöktü. 10 video sekmesi arada çökmesine yetiyor, eskisi kilitlense de çökmüyordu hiç olmazsa.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Valla Chrome çok iyi. Sadece programı Türkçe kullanırken çeviri istediğimde direk Türkçe'ye çevirmesine uyuzum. İngilizce'ye çevirse direk harika olucak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
firefox güzel ama chrome a göre yavaş. özellikle netbook felan küçük işlemcili pc ler kullanırken ciddi derecede fark anlaşılıyor
bide chromun ufak kısa yollar gayet kullanışlı firefox da varmı böyle bişey bilmiyorum ama
![]()
firefox iyice berbat oldu. Artık hiç kullanışlılığı kalmadı. Laptop alev topuna dönüyor video izlerken forumda dolaşırken falan. Sürekli, çöküyor. Crome ise hiç alışamadım. Explorer zaten sadece formattan sonra mozilla indirmek için kullanırım. Opera desen crome gibi alışamadım. Ben ne yapıcam, halbuki mozillayı yıllardır kulanırm çok alışkınım.
Bende uzun yıllardır mozilla'dan başka kullanmıyordum ama son zamanlarda kendini bozmaya başladı ama yandex veya chrome'u gözüm tutmuyor sevemedim bir türlü. Şimdilik kullanıyorum ama Chrome'a geçicem sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)