orjinal windows wista basic yuklu samsung laptobu windows 7 ye cevirmeye calısıyorum ama yukleme esnasında %100 e gelip takılıyor devam etmiyor 2 farklı cd ile denedim ama olmadı acaba problem nedir ?? varsa basına gelen bi yardım...
orjinal windows wista basic yuklu samsung laptobu windows 7 ye cevirmeye calısıyorum ama yukleme esnasında %100 e gelip takılıyor devam etmiyor 2 farklı cd ile denedim ama olmadı acaba problem nedir ?? varsa basına gelen bi yardım...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
yokmu bilgisayarcı bi arkadas yaw bi yardımcı olun... niye gelip gelip %100 de takılıyor bu alet :S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
fani stabil calisiyormu gelen ses hdd danmi geliyor icindeki dvd denmi ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sesler geliyorsa hdd'nin sondaki sektörlerinde arzıa olabilir. Birde şunu deneyin bakalım kurarken fdisk yapın, yaparkende örnek verirsek 100gb ise diskiniz 97-98gb'lik bir birim oluşturun, bakalım aynı şeyi yapacak mı. İşallah hdd kafa atmıyordur
cd yada cd-romda sıkıntı olabilir
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
şöyle birsey var.
windows dosyaları kopyalanıyor (onaylıyor)
windows dosyaları genişletiyor (%100 de takılıyor)
15 dk falan bekledim az once hiç bi etkisi olmadı cd yi cıkardıgımda yukleme iptal oluyor hani onceden cd yi takıp yeniden dene secenegini kullanabiliyorduk bunda ise direk bastan baslamak zorunda kaldım.
valla simdi yeni bir cd yazdırıyorum cocuk getirecek bide onunla deneyecegim :S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
en fazla 15-20 dk %100 de bekledim yani aslında donma falan yok. yuklemenin devam ettiğini gosteren ... işareti surekli gidip gelmeye devam ediyor ama normalde bu kadar uzun surmemesi lazım değil mi ?
bu arada sesden eminim dvd den geliyor hdd değil.
yukleme yeniden baslattım su an %85 sorunsuz ilerliyor...
%100 tamam şimdi bekliyoruz.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
bu arada internet kablosu takılı değil onunla bi alakası olmaz heralde dimi...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Takur tukur sesler cdyi okurken cıkarır.Hatta okuyamazsa biraz daha fazla ses gelir..Eger yeni cdye yazdırıp yine okumadıysa bence o yazdırdgınız win7 dosyasında sorun olabilir.Onu baska bir pc'de denediniz mi? sorunsuz sekilde kurulum yaptıgınız oldumu hiç ?
aha atladıpc yeniden baslattı
ama bu seferinde ayarlardan win7 home basic secmistimbide hdd yi bolmeden devam ettirmistim şimdi tekrar başa almam gerekecek
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)