ilgilenen arkadaşlara cok tşk ederim.
su an o nahlet pc den yazıyorum butun hersey guzel gozukuyorda bu windows home basic in pro yada ultimate ile arasındaki fark nedir yav bide yukseltme yapabilirmiyim acaba yeniden kurulum yapmadan?
ilgilenen arkadaşlara cok tşk ederim.
su an o nahlet pc den yazıyorum butun hersey guzel gozukuyorda bu windows home basic in pro yada ultimate ile arasındaki fark nedir yav bide yukseltme yapabilirmiyim acaba yeniden kurulum yapmadan?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
DVD yi yazdırma hızınızlada alakalı olabilir özellikle yüksek hızda yazdırılan Windows CD & DVD leride böyle yapabiliyor gerci onlar okuma hatası veriyor ama nolur nolmaz denemekten zarar gelmez![]()
neyse 1 kere oldu heralde birdaha olacaktır.
şimdi win7 ultimate secicem ve hdd yide bolup devam edicem bakalım ne olacak...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Aralarında bicok fark var.Suan ilk asamada anlamasanda ilerde işin olunca sorunlarla karsılasırsın.bicok özellik yetki falan izin vermiyor kullanılamıyor.
Win7 gerçekten çok kaliteli bi işletim sistemi. Bu zamana kadar kullandığım en iyi Microsoft imzalı işletim sistemi.
Bu arada, sistemi kurduktan sonra da sabit diski bölebilirdin...
Neyse, sağlık olsun. Hayırlı ve uğurlu ola... : )
K.
Eğer home basic kaldırıcam dersen ultimate kur
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
@Kakus
Hdd bölmek için kullandıgın full yada sorun cıkarmayan düzgün program varmı.Cogu bölmüyor hata veriyor falan.Bi ara buldum halletim ama formatta silindi dahada bulamadım
arkadaslar sorunu yeni ve temiz bir cd ile hallettim win7 ultimate kurdum.
diğer 2 cd dede aynı sıkıntıyı cıkarmıstı ama bu yeni cd de %100 de hiç takılmadı anında devam etti.
yardımcı olan herkese tşkler...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)