baktırcaz abı kısmet artık duzgun cıkarsa uzun sure kullanmayı dusunuyorum ;)
Printable View
arka cam benımkıne çakılmış olması hasedıyle degıstırdım komple dolu kapak made ın kıbrıs fuat sağolsun 800 tl :D abı herseyın zorlugu var ya elbet yasdan oturu vergısıde suan gayet uygun hele hele senın gtı a gore :D kaskosuda pejodan cok da bı farklı degıldır makına duzgun olsun gerısı çokda problem olmuyor
patlamamış bi araç gibi duruyo ıllakı kazası vardır bakıma ıhtıyacı var arka cam ve arka kapı camları harıc servıste mevcut olmasa bıle gelır yanı yeterkı para olsun onun harıcı tavsiye ederim düzgün kullanılırsa kı aile ıcın alınıyo sanırım sıkıntısız senelerce bınılır
120km ortalama sürratle şehirler arası yolda 7.5 lt yaktım 100km başına.
Şehir içi gazlamalı kullanım artı rolling vs sanırım bunun 3 katı kadar var :D
Ş.içi 180 liralık benzinle 400-450 km gidebiliyordum ben 35R turbo ve 0.5 basınç ile :D Hiçde acımam ortam müsaitse gazlarım bu şekilde kullanırım.
En son benzin aldığımda 3.85'den aldım ondan beri arabaya hiç benzin almadım çünkü binemedim :hehe: o yüzden şuanda yakıt artmıştır elbet
hahahahahahha ıyımıs walla benım götu boklu 206gti bile 500 yakıyo subaru bırakında yaksın o kadar :D :D :D
Impreza 2.0 litre Turbo bir araçtır ve motoru sağlıklı durumdaysa diğer 2.0 litre araçlardan yakacağı fazlalık Awd olmasından kaynaklı olan küçük bir farktır.
Doğru ya son rollingi hesapladım, full basarak 52 km gitmişim, 30 tl lik yakıt yakmıştım.
Abarttığım kadar yokmuş. Dediğimiz gibi en fazlası 15 lt olur.