ARKADASLAR GC8 LERDE BU KASA HOSUMA GIDIYOR SEDAN DEGIL SIZCE NASILDIR COK FARKI VARMIDIR TAVSIYE EDEBILIRMISINIZ... TESEKKKURLER SIMDIDEN HERKEZEEE
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
ARKADASLAR GC8 LERDE BU KASA HOSUMA GIDIYOR SEDAN DEGIL SIZCE NASILDIR COK FARKI VARMIDIR TAVSIYE EDEBILIRMISINIZ... TESEKKKURLER SIMDIDEN HERKEZEEE
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Al bunu piknige git cay demle bagaji ac otur asker kutlamasi yap sunnet dugunlerinde konvoy onune gecip kameraman bindir bagaja.
Saka tabi dediklerim, ama harika bir arac, goruntu ile bastan farkli, insan ozeniyor, ama yinede tercihim sedan olurdu soyle en guzelinden.
herşeyden önce o bir subaru tadına doyulmaz ve sakın fıyatına aldanma kardeşim şöyle düşün 20 lira altı subaru ... para X2 düşün
bence GF 8 - GC 8 lerden daha güzel kendini ayrıcalıklı hıssettırıyor şaşkın bakışları görünce daha ıyı anlıyorsun böyle bi arabaya nıyetın varsa imkanında varsa XOR Koray ın beyaz wagonunu satın al yada sen benım arabamı al ben korayın arabayı alıyım![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bende Pm'den aynısını söyledim arkadaşakm 180.000 olmuş motor yapıldımı ? Şanzıman ne durumda tamamen kapalı kutu şuanda ilandaki araba için. Belkide çok iyi durumda bilemeyiz ama senin dediği gibi ucuz olan Imprezaların malesef durumu belli. Bende aynı durumu yaşadım x2,5 harcadım
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Arkadaşimda 99 gc8 var daha once bir kere bile Modifiye edilmedi motorda acilmadi pm at aksam sana bilgisini geciyim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)