User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gc8 sorgulama

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Gc8 sorgulama

ARKADASLAR GC8 LERDE BU KASA HOSUMA GIDIYOR SEDAN DEGIL SIZCE NASILDIR COK FARKI VARMIDIR TAVSIYE EDEBILIRMISINIZ... TESEKKKURLER SIMDIDEN HERKEZEEE

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARKADASLAR GC8 LERDE BU KASA HOSUMA GIDIYOR SEDAN DEGIL SIZCE NASILDIR COK FARKI VARMIDIR TAVSIYE EDEBILIRMISINIZ... TESEKKKURLER SIMDIDEN HERKEZEEE

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
    Kasa Kodu Gf8'dir ben 3 senedir keyifle biniyorum. Sedan'dan farkı yok herşeyi aynı.

Kanatlı Sedanlara göre daha az dikkat çeken ve çoğu kişiye şaka yapabileceğiniz bir aabadır. Station olduğundan insanlar kaputun altında ne yattığının pek farkında olmuyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasa Kodu Gf8'dir ben 3 senedir keyifle biniyorum. Sedan'dan farkı yok herşeyi aynı.

Kanatlı Sedanlara göre daha az dikkat çeken ve çoğu kişiye şaka yapabileceğiniz bir aabadır. Station olduğundan insanlar kaputun altında ne yattığının pek farkında olmuyor
    bende o yuzden sevıyorum hem aıle arabası hem gıderlı hemde sedanlara gore temızlerı ıyı paralara bulunuyo tesekkur ettım

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al bunu piknige git cay demle bagaji ac otur asker kutlamasi yap sunnet dugunlerinde konvoy onune gecip kameraman bindir bagaja.

Saka tabi dediklerim, ama harika bir arac, goruntu ile bastan farkli, insan ozeniyor, ama yinede tercihim sedan olurdu soyle en guzelinden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al bunu piknige git cay demle bagaji ac otur asker kutlamasi yap sunnet dugunlerinde konvoy onune gecip kameraman bindir bagaja.

Saka tabi dediklerim, ama harika bir arac, goruntu ile bastan farkli, insan ozeniyor, ama yinede tercihim sedan olurdu soyle en guzelinden.
    bende o yuzden ıstıyorum ıste babama kakalıcam buyuk araba dıe hem benımde ısımı gorucek

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SEDAN FOREWER reizzzz
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyden önce o bir subaru tadına doyulmaz ve sakın fıyatına aldanma kardeşim şöyle düşün 20 lira altı subaru ... para X2 düşün
    bence GF 8 - GC 8 lerden daha güzel kendini ayrıcalıklı hıssettırıyor şaşkın bakışları görünce daha ıyı anlıyorsun böyle bi arabaya nıyetın varsa imkanında varsa XOR Koray ın beyaz wagonunu satın al yada sen benım arabamı al ben korayın arabayı alıyım
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyden önce o bir subaru tadına doyulmaz ve sakın fıyatına aldanma kardeşim şöyle düşün 20 lira altı subaru ... para X2 düşün
    bence GF 8 - GC 8 lerden daha güzel kendini ayrıcalıklı hıssettırıyor şaşkın bakışları görünce daha ıyı anlıyorsun böyle bi arabaya nıyetın varsa imkanında varsa XOR Koray ın beyaz wagonunu satın al yada sen benım arabamı al ben korayın arabayı alıyım
    Bende Pm'den aynısını söyledim arkadaşa km 180.000 olmuş motor yapıldımı ? Şanzıman ne durumda tamamen kapalı kutu şuanda ilandaki araba için. Belkide çok iyi durumda bilemeyiz ama senin dediği gibi ucuz olan Imprezaların malesef durumu belli. Bende aynı durumu yaşadım x2,5 harcadım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde ımkanlarım suan sınırlı arkadasla konustum zaten özelden bakalım ayarlarsam yapıcaz bıseyler herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Pm'den aynısını söyledim arkadaşa km 180.000 olmuş motor yapıldımı ? Şanzıman ne durumda tamamen kapalı kutu şuanda ilandaki araba için. Belkide çok iyi durumda bilemeyiz ama senin dediği gibi ucuz olan Imprezaların malesef durumu belli. Bende aynı durumu yaşadım x2,5 harcadım
    motor yapılmamıs hıç 5 senedır kullanıyomus arabayı hıçbır sorunu yok ıstedıgın yere goster dedı ama ben ılk önce sıtede sorgulamak ıstedım sızın bılgılerınız genıs oldugu ıcın ve ıyıde aydınlandım tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    motor yapılmamıs hıç 5 senedır kullanıyomus arabayı hıçbır sorunu yok ıstedıgın yere goster dedı ama ben ılk önce sıtede sorgulamak ıstedım sızın bılgılerınız genıs oldugu ıcın ve ıyıde aydınlandım tesekkurler
    Göstereceğin zaman mutlaka sabah araba soğukken yatak sesini dinleyin burdan ele verir kendini. Ama dediğim gibi şuanda tam motor isteme km'sinde araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göstereceğin zaman mutlaka sabah araba soğukken yatak sesini dinleyin burdan ele verir kendini. Ama dediğim gibi şuanda tam motor isteme km'sinde araba
    anladım hocam o zaman olmadı senı rahatsız edıcez evınden alıcaz bakıverırsın artık zahmet olmazsa tabı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senınkı apayrı canım maşallah ama benım arabam hayvan gıbıde yuruyordu ona ragmen 12 ye cıktım çok şukur
    motor içi yapmak , turbo değişmek , headers egsoz boru, bi kaç kuçuk elektronık oyuncak = 12-15 arası aklınızda olsun
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    anladım hocam o zaman olmadı senı rahatsız edıcez evınden alıcaz bakıverırsın artık zahmet olmazsa tabı
    Bana önceden haber verirsen elimden geleni yapmaya çalışırım ama h.içi imkansız ya ofisde ya fabrikada oluyorum. ancak c.tesi sabahları müsaitim yurtdışı seyahatim olmadığı sürece.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşimda 99 gc8 var daha once bir kere bile Modifiye edilmedi motorda acilmadi pm at aksam sana bilgisini geciyim
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşimda 99 gc8 var daha once bir kere bile Modifiye edilmedi motorda acilmadi pm at aksam sana bilgisini geciyim
    pm attım beklıyorum

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu arabayı arıyodum zaten ya bi arkadasım var cok istıyo gidip bakmadım ama..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu arabayı arıyodum zaten ya bi arkadasım var cok istıyo gidip bakmadım ama..
    sen kazana düştün
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben konustum 5 senedır kullanıyomus kendısı hıçbır sorunu yok ıstedıgın yere goster dıo 3 sene once bel altı boyatmıs baya guvenıyo arabasına o yuzden sorıyım dedım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)