Benim bildigim gps e gerek yok, , bilgili bi arkadas yazmisti hatta detayini , gps gecikmeli veri gonderiyormus , iyi veri gonderebilmesi icin temiz 5uyduya ayni anda baglanmasi gerekir denmisti...yaziyi bulursam alintiyla paylasirim
.
Printable View
Benim bildigim gps e gerek yok, , bilgili bi arkadas yazmisti hatta detayini , gps gecikmeli veri gonderiyormus , iyi veri gonderebilmesi icin temiz 5uyduya ayni anda baglanmasi gerekir denmisti...yaziyi bulursam alintiyla paylasirim
.
Yanlış anlamayında experin tabletine 600 vericeğinize 699 tl ye Samsung Galaxy Tab Wifi var yahu :D bu fiyata en iyisi :)
Bu arada çin malları dokunmatik değil basmatik resmen :D :D :D adamı ülser eder :D
Samsung suan için geri kaldı biras sadece ekranı iyi diyede bana pek mantıklı gelmedi experin kötü olan tek tarafı ekranı ki oda ipad kullanmayan biriysen hiç anlamassn bile dokunmatkte iyi ve dip not olarak söliyim experin işlemcisi ipad 1 inkini 2 ye katlar tabi samsung u sölemiorm bile + android 3.0 a destegide yok nette yüklenmişini gördüm resmen tekleyerek işlem yapıo biri 7" biri 10.1" böyle uzar gider :)
Vay be exper neymiş :)
Arkadaslar bide her 3g modem uymuyorms bu tabletlere, ,,biyerde exper e tcell in vinn modeminin uydugu yaziyor. Bende var vinn modem .. ben simdi bu modeme avea yada vodafone un 3g internet paketi simkarti taksam calistirirmi
Aveanin 1gb 9 tl sine uye olayim diyorum disarda nete girmek icin
exper iyi baya sadece bnm bilen birine emanet edip şu programlarını adam etmem lazm
alındığı gibide şuan kullanıyoruz baya pratik bişey
işte rom dur browser android update flash tı neydi hepsini oturtunca çok eylenceli olacak bize laptopu açtırmayacak gibi duruyor
tablet toparlama işine mi girsem, talep oluşmaya başladı gibi :)
evet uyuyor ama onun için rom yüklemek gerekiyor çokta basit bi işlem zaten aynı experin kendi rom unu yüklemek gibi ben şuan 3.0 honeycomp yükledim alete ve gayet güzel çalışıyor ama biraz daha oturması için zaman var dokunmatik falan çok güzel çalışıyor.
yokmu 200-250lik bişyler 2.2 hdmi fln :D
Amazon.com: Archos 7 Home Tablet - Tablet - Android - 8 GB - 7" TFT ( 800 x 480 ) - microSD slot - Wi-Fi: Electronics
2.1 varmiş daha soradan 2.2 yükleniyormu acaba? markayinin farkli ürünlerini satmiştm fena degildi direk cin almaktansa bu biraz daha kaliteli olur herhalde.
Turk Telekom Motorola Xoom Kampanyası
1 Haziran 2011 tarihi itibariyle Türk Telekom ve TTNET aboneleri 55TL ödeyerek 36 ay taksitle Motorola Xoom 32 GB Wi Fi+ 3G Tablet bilgisayara sahip olabilecek.
telekomun kampanyası başlayacakmış haziran 2. hafta felan
düşünen olursa yardımcı olurum
of of of tt net naapmış yaa 36 ay 55 tl ,, ipad e bağlanmaz o kadar taksit :D
o ne ya mortgage ile ev mi alıyoruz 36 ay taksit :D
klasik Türk Telekom politikası .. 1 tl de olsa 1000 TL de olsa sözleşmeyle elinin altnda tut müşteriyi ..
36 ay boyunca burdan öde netten öde başka kampanyalara çek falan filan işte.. 2000 liraya tekabul ediyor .. cihaz güzele benziyor çıkınca ipad yerine düşünülebilir ayrı konu .. bb playbook a da bi bakmak lazım
valla şimdi cihazı inceliyordum bende
trde bir site var elden satış yapan nakit 1800tl yazmışlar
yorumlar fln ipadden daha iyi olduğunu söylüyor
cihaz çok iyi ama o kampanya ile alınması çılgınlık :D
kitap okumak istiyorum wifi den internete girmek istiyorum.
oyun filan çok ilgilenmem, ama browseri hızlı olsun android olsun
hangisini alıyım
bu rom dediğiniz ne oluyo
beyler bu androidler windows tabanlı probramları çalıştırabiliyorlar mı?
tt netin verdiği xoom un incelemesi var bi teknoloji dergisinde. i pad in şimdiye kadarki en sıkı rakibi. hatta dergi nin başlığıda android sonunda apple i koseye sıkıstırdı diyor.
karşılaştırma xoom 3g ile i pad2 wi-fi arasında
xoom bağlantıda daha başarılı
tasarımda i pad tabiki:)
ekran: xoom ipad a gore daha cabuk kirleniyor
sistem: berabere. honeycomb u cok tavsiye ediyorlar.
uygulama: tabıkı su an ipad onde ama android ileride fenalarda olucak calısırlarsa :)
xoomu yakından inceledim
yok böyle birşey :hehe: ayrılamadım :D
xoom un özellikler nedir?easypadden çok mu iyidir?
vay anasını techturkey kitap okumak için tablet pcyi beklemiş yıllardır :D
kamera filan kesinlikle istemiyorum işim olmaz,
en fazla angry birds oynarım
archos falan var sanırım 7" onlarda olabilir yada çin işi olanlarda işini görür.
e tamam işte yazan Tegra2
Exper Tablet Pc
Alla alla. Bu cihazın katalogunu yollamıştı distribitör bana. Tegra 1 gözüküyordu çok eminim. O zaman aralarında çok fark yok Android 2.2 - 3.0 olayı dışında.
Bende sen öle deyince bi araştırdım :D bitane migros katoloğunun üzerinde tegra1 resmi var ama işlemcisi tegra 250 çift çekirdekli 1 ghz yazıo heryerde ki heralde öyledir
Tapografik hata idi herhalde bizdeki. Çünkü Tegra 1 diye yazıyodu. Aslında Tegra ve Tegra 2 var. Bende herhalde çok sordulara telefon ile Tegra 2 mi diye adamlar Tegra 2 olmadığı belli olsun diye Tegra 1 yazdılar düşünmüştüm. :) Bir tanede ben alabilirim ucuza düşürebilirsem.