ahanda buldum herhalde bundan bahsediyordun ? :D
http://www.tablet.gen.tr/wp-content/...-Tablet-PC.jpg
Printable View
ahanda buldum herhalde bundan bahsediyordun ? :D
http://www.tablet.gen.tr/wp-content/...-Tablet-PC.jpg
Yok kuşe kağıda yarım sayfa önlü arkalı bir broşür gibiydi toptancıdan gelen. Siparişlerin arasına koymuşlardır.
anladım bende bunda gördüm o yüzden ekledm
arkadaslar ne kadar bu exper tablet?
550 - 700 arası değişiyor firmalarda
Ben migrostan 550 ye aldim vade farksiz taksltte tapiyorlar 12ye kadar..suan tabletten giriyorum hatta..
Bikac basit oyun yuklemek ve internete girmek harici hic kurcalayamadim.hic zamanim yok bu ara cizimlerden ama guzel biseye benziyo.Biyandadna allahtan en azindan exper almisim diyorum..bu bile kasiliyo cunku bazen nette...cin mallari kanser ederdi heralde :D
Bu yavasligi 2.2 uzerine kurulmus custom romlardabn biriyle, 3.0 la, veya honeycamb le cozen kimse varmi
Hepsiburada.com : Polypad 100 Android 7" Tablet | Bilgisayar
tabletçiler biliyorm dandik ama yeterli bnm için forum-facebook-youtube-vimeo girse yeter.
internetten video izlemekte sıkıntı yaratirmi? flash destegi yok demişler :S
tarkan abi sendeki ürünün markasi modeli neydi bu arada ?
imhotep abi sendede varmiş bi tablet galiba sendeki ne markaydi :D
bendeki no name kardesım saolasun batuhan halletti :D
Hepsiburada.com : Mobee Nett 7" - 800 Tablet | Bilgisayar
bu biraz daha iyi herhalde 2.2 flash destekli fln demişler :S
varmi bu aralar yeni tablet favorileriniz arkadaslar.
fiyat 1200 tl seviyesinde
android 3.0 var oldukça gelişmiş başarılı ozellikle web tarayıcısı bildiğiniz google chorome gibi diyebilirim
2 parça olarak geliyor üzerinde nvdia tecra2 işlemci 1gb ram var kendi hafızası 16gb micro sd desteği var
üzerinde mini hdmi mevcut
klavyesini takınca 2 usb ve kart okuyucuda ekleniyor
klavye aynı zamanda pil olduğundan ortalama 15 saat pil omru var tek başına table olarakda 7 saat falan
http://www.notebookcheck-tr.com/uplo...sTF101_new.jpg
Sadece internete girmek için kullanıcam bende. Bunu alsam iş görür mü yardımcı olurmusunuz ?
bir de internete girdiğimde birden fazla sayfa açma ve sayfalar arasında ki geçiş nasıl oluyor?
exper easypad satan arkadaşım var, isteyen olursa tanıştırayım
Kardeşlerim bugün en basit olan cihazlar bile sizin bu basit isteklerinizin ötesine geçiyor. Dün Teknosa Extraya gittim 565tl ye düşmüş samsung tabletin bi çeşidi. Hemen alayım dedim, bir kullandımki ağlayasım geldi. Geçiş yapamıyor, bastığım harf 1-2 sn sonra geliyor. Ben çin tabletime dahada ısındım.
Bu browser sorunu. Orjinalinde tek sekme aciyor, ancak belki android markette onun bile cozumu vardir
motorola xoom nasıl peki?
Bugün HP TouchPad'imin gelmesiyle artık hem Android hem iOS hem de WebOS'li 3 tabletim oldu :)
TouchPad bir iPad değil ama denediğim tüm Honeycomb tabletlerden daha başarılı. WebOS'in tutulmamasına üzüldüm diyebilirim.
horttt ,
Arkadaşlar , çalıştığımız büyük çaplı işlerde 3d çizimleri yükleyip hediye şeklinde teslim edeceğim bi android tablet arayışındayım.wifi , 3G , işlemci , hafıza vss hiç önemli değil.Ama dokunmatıği iyi olsun.(Yumuşak ekran değil , sert ekran olsun ve mutlitouch olsun) , ekranı geniş net olsun yeter bana.Duruma göre birden fazla alabilirim.Sıfır ve devamını tedarik edebileceğim bişey lazım.
Ne tavsiye edersiniz?
Artes marka ürünler bak. Toplu halde uygun fiyat alabiliriz belki istediğin adede göre değişir tabi.
Acer Iconia Tab A200 Ön İnceleme – Galeri & Video
Faydası olurmu bilmiyorum ama 600 tl ye bunu aldım ve bence mükemmel ötesi bir cihaz hertürlü ihtiyacı karşılar denemedim belki ancak eminim ki projede açabilir... Vaktim olursa autocad yükler bir denerim az çok anlıyorum o işlerden.
donanımhaber'de 200 tl civarındaki tabletlerin bi çok yorumunu okudum.hakkında doğru dürüst şikayet olmayan Codegen var, genelde kullanıcıları memnun diğer markalara nazaran.Kendim kullanmasamda Codegen tavsiye ederim o fiyata tablet arayanlara.
mesela ;
Codegen M71B1 7" 8GB Tablet