archos falan var sanırım 7" onlarda olabilir yada çin işi olanlarda işini görür.
Printable View
archos falan var sanırım 7" onlarda olabilir yada çin işi olanlarda işini görür.
e tamam işte yazan Tegra2
Exper Tablet Pc
Alla alla. Bu cihazın katalogunu yollamıştı distribitör bana. Tegra 1 gözüküyordu çok eminim. O zaman aralarında çok fark yok Android 2.2 - 3.0 olayı dışında.
Bende sen öle deyince bi araştırdım :D bitane migros katoloğunun üzerinde tegra1 resmi var ama işlemcisi tegra 250 çift çekirdekli 1 ghz yazıo heryerde ki heralde öyledir
Tapografik hata idi herhalde bizdeki. Çünkü Tegra 1 diye yazıyodu. Aslında Tegra ve Tegra 2 var. Bende herhalde çok sordulara telefon ile Tegra 2 mi diye adamlar Tegra 2 olmadığı belli olsun diye Tegra 1 yazdılar düşünmüştüm. :) Bir tanede ben alabilirim ucuza düşürebilirsem.
ahanda buldum herhalde bundan bahsediyordun ? :D
http://www.tablet.gen.tr/wp-content/...-Tablet-PC.jpg
Yok kuşe kağıda yarım sayfa önlü arkalı bir broşür gibiydi toptancıdan gelen. Siparişlerin arasına koymuşlardır.
anladım bende bunda gördüm o yüzden ekledm
arkadaslar ne kadar bu exper tablet?
550 - 700 arası değişiyor firmalarda
Ben migrostan 550 ye aldim vade farksiz taksltte tapiyorlar 12ye kadar..suan tabletten giriyorum hatta..
Bikac basit oyun yuklemek ve internete girmek harici hic kurcalayamadim.hic zamanim yok bu ara cizimlerden ama guzel biseye benziyo.Biyandadna allahtan en azindan exper almisim diyorum..bu bile kasiliyo cunku bazen nette...cin mallari kanser ederdi heralde :D
Bu yavasligi 2.2 uzerine kurulmus custom romlardabn biriyle, 3.0 la, veya honeycamb le cozen kimse varmi
Hepsiburada.com : Polypad 100 Android 7" Tablet | Bilgisayar
tabletçiler biliyorm dandik ama yeterli bnm için forum-facebook-youtube-vimeo girse yeter.
internetten video izlemekte sıkıntı yaratirmi? flash destegi yok demişler :S
tarkan abi sendeki ürünün markasi modeli neydi bu arada ?
imhotep abi sendede varmiş bi tablet galiba sendeki ne markaydi :D
bendeki no name kardesım saolasun batuhan halletti :D
Hepsiburada.com : Mobee Nett 7" - 800 Tablet | Bilgisayar
bu biraz daha iyi herhalde 2.2 flash destekli fln demişler :S
varmi bu aralar yeni tablet favorileriniz arkadaslar.