saygılar haber bekliorum :=)
Printable View
Arkadaşlar adyno diye bi program varmış ,, deneyen varmı?dynolicius kadar başarılımı?yada kullanıp beğendiğiniz dyno prograı varmı?
tabletim biras önce elime ulaştı ve cidden beklentilerimi karşılar nitelikte artı benimkinden 16gb kartta çıktı :)
dyno bnm bildiim kadarıyla gps kullanıyo ve g sensor
gps easypadde yok sanırım
Benim bildigim gps e gerek yok, , bilgili bi arkadas yazmisti hatta detayini , gps gecikmeli veri gonderiyormus , iyi veri gonderebilmesi icin temiz 5uyduya ayni anda baglanmasi gerekir denmisti...yaziyi bulursam alintiyla paylasirim
.
Yanlış anlamayında experin tabletine 600 vericeğinize 699 tl ye Samsung Galaxy Tab Wifi var yahu :D bu fiyata en iyisi :)
Bu arada çin malları dokunmatik değil basmatik resmen :D :D :D adamı ülser eder :D
Samsung suan için geri kaldı biras sadece ekranı iyi diyede bana pek mantıklı gelmedi experin kötü olan tek tarafı ekranı ki oda ipad kullanmayan biriysen hiç anlamassn bile dokunmatkte iyi ve dip not olarak söliyim experin işlemcisi ipad 1 inkini 2 ye katlar tabi samsung u sölemiorm bile + android 3.0 a destegide yok nette yüklenmişini gördüm resmen tekleyerek işlem yapıo biri 7" biri 10.1" böyle uzar gider :)
Vay be exper neymiş :)
Arkadaslar bide her 3g modem uymuyorms bu tabletlere, ,,biyerde exper e tcell in vinn modeminin uydugu yaziyor. Bende var vinn modem .. ben simdi bu modeme avea yada vodafone un 3g internet paketi simkarti taksam calistirirmi
Aveanin 1gb 9 tl sine uye olayim diyorum disarda nete girmek icin
exper iyi baya sadece bnm bilen birine emanet edip şu programlarını adam etmem lazm
alındığı gibide şuan kullanıyoruz baya pratik bişey
işte rom dur browser android update flash tı neydi hepsini oturtunca çok eylenceli olacak bize laptopu açtırmayacak gibi duruyor
tablet toparlama işine mi girsem, talep oluşmaya başladı gibi :)
evet uyuyor ama onun için rom yüklemek gerekiyor çokta basit bi işlem zaten aynı experin kendi rom unu yüklemek gibi ben şuan 3.0 honeycomp yükledim alete ve gayet güzel çalışıyor ama biraz daha oturması için zaman var dokunmatik falan çok güzel çalışıyor.
yokmu 200-250lik bişyler 2.2 hdmi fln :D
Amazon.com: Archos 7 Home Tablet - Tablet - Android - 8 GB - 7" TFT ( 800 x 480 ) - microSD slot - Wi-Fi: Electronics
2.1 varmiş daha soradan 2.2 yükleniyormu acaba? markayinin farkli ürünlerini satmiştm fena degildi direk cin almaktansa bu biraz daha kaliteli olur herhalde.