En sevmediğim şey 2'dk da bir Ahmet mehmet şurada diye güncelleyenler
bir de o fotoğrafların altına yazılan abuk sabuk aşk acı ihtiras üzerine kurulmuş cümleler![]()
En sevmediğim şey 2'dk da bir Ahmet mehmet şurada diye güncelleyenler
bir de o fotoğrafların altına yazılan abuk sabuk aşk acı ihtiras üzerine kurulmuş cümleler![]()
Iphone facebook uygulamasinda mesajlar siliniyor diye biliyorum
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
abi mesajlar bölümünde tek tek sağa çekince sil çıkıyor bende tekrar pc açınca bakıyorum ki msj gerçektende silinmiş belki sen güncellememişsindir facebook sürümünü
tamamdır simdi hallettim, tesekkür ederim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hatta bazen msj kutum acayip doluyor pc den uğraşmıyorum iphone dan halletmem 10 sn sürüyoriphone larımız gerçekten bulunmaz nimet
![]()
Cok guzel yazmissin. Yakin arkadaslarla iletisim icin cok ise yarayan bisey, ilgilendigim seyler hakkinda aninda bilgi alabilmeye de yariyor
Genel olarak da olay bence sudur;
'kari kaldirmak' olayin cok kucuk bir kismibozuk turkceyle yazi yazanlar, kakara kikiri videolar...sadece bunlari gormek -darilmaca yok- arkadas cevresinden kaynaklaniyordur. Facebook inanilmaz bir reklam alani (750 milyon kullanici + yasina, cinsiyetine, lokasyonuna gore hedefli reklam!), cogu alandaki markanin kullanicilarina/meraklilarina (twitterla birlikte) ulasabildigi, birebir iletisime gecebildigi bi platform- musteri olarak bi dusunun inanilmaz bi olay.
Isletmeler de sosyal siteler sayesinde geleneksel pazarlamadan cok daha farkli ve etkili sekilde islerini pazarlayabiliyolar (foursquarede benim restoranda 5 kere check in yap 6. gelisine kahve ve tatli muesseseden).
Sonra sanatcilarin ya da yazarcizerinyine meraklilarina bir anda ulasabildigi, tam tersine hayrani oldugunuz insana sizin ulasabildiginiz bi mecra (FB-twitter).
Bicok muazzam haber degeri tasiyan guncel olayin da yazili medyayi gectim TV den bile once twitterdan yayiliyo olmasi inanilmaz, twitter icin acayip bi guc bu. Ki zaten bu sirketlerin milyar dolarlik degerlerinin olmasi bosa degil.
Internet muazzam bi sektor, offline hayatta ne varsa online karsiligi da var, facebook (ve de twitter, google+ whatsapp, foursquare... Zamaninda myspace, yonca, msn messenger, icq.....) da bu isin sosyallesme, arkadaslik, konusma kaynasma (koklasma?) kismi.
pcden böyle abi biliyormusun bilmeyenlere anlatalım yakalanmasın kimse
silinecek mesaj konuşmasının içine giriyoruz yada açıyoruz diyelim sağ üst kısımdaki işlemler kısmına tıklıyoruz resimlerde gördügümüz gibi mesajların hepsinden kurtuluyoruz sadece o mesaj konuşmasından kurtuluyoruz .
0.facebooktada işlem aynı
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yav birde bu arkadaşlar nasıl gizleniyor acaba bir türlü bulamadım gitti karşı benim arkadaşlarımı görmesin istiyorum nasıl yapıcaz![]()
![]()
Anmelden | Facebook
arkadaş yolladı bana görünce sinirlerim bozuldu.O.çocukları ben bunların var ya anasını bacısını ... :@ ulan ne anlıyosunuz ensestlikten,küçücük kız o yahu.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
fake'de olsa ensest sayfaları açılmış facebook'ta adam karısının çıplak fotolarını çekmiş yaa fake olması mümkün değil resmen başka adamların altına yatmasını sağlıyor,abi böyle bir davranışı nasıl yaparsanız namusunuz o sizin ya![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
abi bunların hepsi fake hesap. Lezbiyen ayagına gay ayagına face acıyolar güya birilerini düşüreceklerde bi ilişki için vs.. Resimlerin çoğu heryerde oluyo zaten.. Netten bulup bulup ekliyolar.. Hele bi resim var o resimle en az bence bi 10 bin tane profil vardır.. Bu tür grupların, kişilerin en çok %5'i gercektir ki onlarda arada kaynıyo.
Olabilir tabi ama hepside O.Ç.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bu yazan adamı cidden bulun gelip işkence yaparım ciddiyim fakete olsa demekki o kafada şeref yoksunu varsa tanıyan eden adres vs versin hepimizin kardeşi ablası vs var bu ne lan varsa tanıyan söylesin
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)