ttnetten hiç memnun degilim hem hızından hem baglantısından hiçbişeyinden memnun degilim önerebilceginiz neler var ? acaba
ttnetten hiç memnun degilim hem hızından hem baglantısından hiçbişeyinden memnun degilim önerebilceginiz neler var ? acaba
JoYTeaM
musterı hızmetlerını arayıp once sıkayetı dıle geıtrın,ıllakı kaale alıp gerı donus/yada duzeltme yoluna gıdıceklerdır.
- K -
________
Dr.Ecu
superonline fiber optik...gerçi artık internette kalmıyacakbugün facebook için ilk uyarı geldi recepten ne çirkin bir site teknoloji diye tasvip etmiyor.. bence super online bak son zamanlar için eğer o bölgede varsa .
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Altyapı aynı olduktan sonra TTNET'e devam derim hiç olmassa etinden sütünden faydalanın Tivibu v.b servisler ama bulundugunuz yerde Fiberoptik altyapı varsa hiç düşünmeden geçin 10Megabit aylık 49TL ve adil kullanım hakkı diye bir sacmalıkta yok
Turkcell Superonline : Fiber İnternet
kocnet e geçtim tt den çok memnunum, aylardır 1 kere bile call center ı aramam gerekmedi. kota aşımındada hızım düşmedi![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sabah reklamlarda gördüm superonline 20 magabit 12 boyunca 9,99 diye bişler diyordu.
edit:
linki buldum Turkcell Superonline : Fiber İnternete Merhaba
12 Ay 9,99 TL'ye 20 Mbps internet!
Telefona sabit ücret ödemek yok
ADSL'den 20 kat daha hızlı internet
Üstelik numarasını taşıyana her yöne 300 dakika da hediye!
Kurulum Modem Ücretsiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)