Survivor Ünlüler ve Gönüllüler İzleyenler ? Varmı Aranızda
siz izliyormusunuz fikirleriniz nedir
sizce yapmacıklarmı gerçek böylelermi ?
Survivor Ünlüler ve Gönüllüler İzleyenler ? Varmı Aranızda
siz izliyormusunuz fikirleriniz nedir
sizce yapmacıklarmı gerçek böylelermi ?
Taner komedi eleman ama geçen sne ki program daha keyifliydi.Geçen sene ki oyunlar falan çok çekişmeli güzeldi bide sağlam entrikalar dönüyordu.Bu sene kilerde iş yok![]()
Hayatımda gördüğüm hazırlanmış en iyi Reality Show. Mevzunun tamamı kolpa
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
2kısı var onlarda olmasa seyredılmez zaten![]()
Acun çok akıllı adam, Program adı altında REKLAM sunmayı çok iyi biliyor. Her dakka bişeyin reklamını yapıyorlar.
Ayrıca iğrendim son bölümlerinden.
Aynen acun yakında show tv'yi alır diyorum ben![]()
Aynen geçen seneki daha gerçekçiydi. Elleri yüzleri yanıktan seçilmiyordu
bu senekiler çıkıp sahilde güneşleniyor kokoşlar akşama kadar güneş altındalar ne yanık var.
ne kızarıklık.
Bence komple kolpa hayatta kalma mücadelesi falan yok. Kesin yemek de veriyorlardır bunlara.
Ya bir de bunlar aylarca sevişmeden ne yapıyor???? ormanda müsait kokonatların arasında
küçücük bir zuhurda bulunuyorlar mıdır acaba ??
Hatta pascal'ı gönderme sebepleri de o olabilir. Herkes yılan sanıyordu ama pascalmış meğerse
Taner de evlere şenlik.
O da tohum getirmiş memleketten ormana ekmiş kurutup kurutup çekiyor bence. Normal insan evladının yapacağı şeyler değil.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Gerçek dünya böyle ama Rıdvan kardeşim.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Pascal değilde o uzun saçlı ağır abi varya ondan korkacaksın, Taner zaten yavru şempanze daha hangi organın ne işe yaradığını bilmiyor.
Nihat adamım yaa birseyler anlatmaya çalışıyor ama kimse anlamıyor kendi bile anlamıyor![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Geçen sene ki bölüm gerçekçiydi hakkaten bu sene kinde adamlar çok rahat sakalları bile yeni uzadı yanık yok bişey yok.
Show tv'de kameraman bir abimiz anlatmıştı , geçen sene ki programda yarışmacılar kameramanların yiyeceklerini falan çalmış çalmaya çalışmış![]()
Kafam güzelken izleyip gülüyorum sadece başka bi numaraları yok zaten![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Heh aynen o valla adalar birleşti fena sonuçlar çıkabilir. Zaten edep hak getire herşey ortada yarışıyorlar bıngıl bıngıl kavunlar karpuzlar ahaha.
Bu arada Frame Ne oldu yahu.
geçen seneki mekan da daha güzeldi sahili kumsalı denizi vs. daha keyifliydi
bu seneki hakkaten kolpa
her taraf reklam
adamlar güya hayvan gibi aç , yemek ödülü veriyolar "1 adet pizza + 1 kutu coca cola"
1 pizzayı otuz kişi paylaşıyo adam başı bir dilim düşüyo oh karnımız doydu diyo
bi de o kolaları içişleri var ya , aman etiket görünsün aman yudumlarken detaylar iyi çekilsin
çok salakça bu seneki
Tesla Model Y Sr
biz bu gızlarla gazanamayık ya. taner muthiş eğlendirio. www.acunn.comdan devamlı takip ediyorum![]()
arada fırsat buldukça izliyorum..nihat ciddi saygısız ağzından çıkanı kulağı duymuyor..pascal adamım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)