User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Dövme sildirme hakkında

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dovmeyi yaptırırken sarhoşmuydun

baskan senın gibi bilge bir insan hadi yaptırdı neden sildiriyorsun çok özel değilse sıkıldınmı ?
    zor bir askerlik sonrası geldiğim zaman girdiğim o özgürlük havası ile yaptırdım yoksa ne işim olur dövme ile ya şimdi tekrar askere gidebilmek için sildiriyorum tam bir ironi vallahi
    Failure is not an option.

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maliyeti yüksek bende 5 tane var en küçüğü 8cm bi tayyar parası harcayarak sadece şekil içindeki boyaların gideceği dış hatların kalacağı söylendi ve vazgeçtim yapan arkadaşım var lazer tedavisi cildi hassas tedaviden sonra daha büyük bi dövme yaptırmak zorunda kaldı çok iyi düşünülmesi lazım
    PROJECT 01

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. seans sonunda henüz doktora gitmedim, oluşan izleri bir sonraki sefer gittiğimde göstereceğim doktorun yorumunu alacağım.
    ilk hali ile şimdiki halinin resimlerini çeker eklerim sen karar verirsin. ama çoook acil değilse ben tavsiye etmem bırak kalsın.
    dövme boyutu da sol kolda 15x5cm, sağ bacakta 15x3cm

Q switched ND YAG diye geçiyor kullanılan lazer çeşiti şu an kullanılan en etkili lazer esmer tenli kişilerde dövme sildirmek için.

Sivilce | Sivilce İzleri Tedavisi MD Dermatoloji Lazer Epilasyon Dermatoloji Lazerle Sivilce Kılcal Damar Tedavisi MD DERMATOLOJİ Sivilce, Sivilce İzi Tedavi Lazer Epilasyon Cilt Hastalıkları Tedavisi

burasıda gittiğim yer.
    teşekkürler verdiginiz bilgiler için,resim eklerseniz de ayrıca sevinirim.acele etmeden araştıyorum,ankarada bahsettiginiz Q switched ND YAG kullanan bir klinik buldum orayla görüşmeyi düşünüyorum.aynı lazer kullanılacagı için sizin memnuniyetinize göre bende sildirme işlemine buldugum klinikle görüşüp başlarım

THUNDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dövmelerinizle barışık olmaya çalışın arkadaşlar. Benim sektörüm Lazer epilasyon ve güzellik üzerine, dövme silme işleminde de en son teknolojiyi kullanmamıza rağmen burdan gelen arkadaşlara satış yapmam Yada garanti vermem. Kullanılan boyanın bile önemi var sonuç alınmasında, en iyi sonuç dövmeniz gözle görülmeyecek hale gelir ama o bölgede daha evvel bir şeyler olduğu cilt renk tonunuzdan her zaman anlaşılır. Yani silinecek sıfır olucak diye bir şey yok. İyide acı çekersiniz, cayır cayır yanarsınız o bölgeniz devasa su toplamalara maruz kalır. Evet kim istiyor şimdi dövme sildirmek yardımcı olurum fiyatta )

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zor bir askerlik sonrası geldiğim zaman girdiğim o özgürlük havası ile yaptırdım yoksa ne işim olur dövme ile ya şimdi tekrar askere gidebilmek için sildiriyorum tam bir ironi vallahi
    hayırdır ya ne askerliği

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde sol kolumda 10x8 cm boyutunda bi dövme var.. Bende çok sıkıldım kaça yaptırdın..Sıkılmıyomusun.. Acımıyor mu ? vs gibi sorulardan.. Özellikle yaz aylarında çok soru geliyo

Birde bi dükkana veya cuma namazına kısa kolluyla gidince..Eyvah eyvah.. Satanist gibi bakıyorlar valla..

Sanki dövmeli bi insan namaz kılamazmış gibi..

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı THUNDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dövmelerinizle barışık olmaya çalışın arkadaşlar. Benim sektörüm Lazer epilasyon ve güzellik üzerine, dövme silme işleminde de en son teknolojiyi kullanmamıza rağmen burdan gelen arkadaşlara satış yapmam Yada garanti vermem. Kullanılan boyanın bile önemi var sonuç alınmasında, en iyi sonuç dövmeniz gözle görülmeyecek hale gelir ama o bölgede daha evvel bir şeyler olduğu cilt renk tonunuzdan her zaman anlaşılır. Yani silinecek sıfır olucak diye bir şey yok. İyide acı çekersiniz, cayır cayır yanarsınız o bölgeniz devasa su toplamalara maruz kalır. Evet kim istiyor şimdi dövme sildirmek yardımcı olurum fiyatta )
    dövmeden memnunum da bu laserın kesık ızlerıne bı faydası olurmu acaba?
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dövmeden memnunum da bu laserın kesık ızlerıne bı faydası olurmu acaba?
    Cilt yenileme dediğimiz bir kurgusu var bu cihazların ama derin kesiklerde sonuç almak zor bu kesikler jilet izi falansa daha zor

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır ya ne askerliği
    action olsun diye
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cilt yenileme dediğimiz bir kurgusu var bu cihazların ama derin kesiklerde sonuç almak zor bu kesikler jilet izi falansa daha zor
    abi zormu imkansızmı
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

nico
    Misafir
    dövme yaptırmayı düşünen genç arkadaşlar için iyi bir konu. insan nelerden sıkılmıyor ya, birde hayat boyu sizinle gelecek yazılar cizgiler. dövme işini sanat olarak kabul etmiyor degilim, karşı da degilim, yanlış anlaşılmasın. sadece geçligin sonu Allah ömür verirse yaşlılık, yaşlanıncada omzumda veya vücudumum bir yerinde bircok insanın garip karşılayacagı bir yazı, şekil taşımak istemem acıkcası.

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    action olsun diye
    senin evlenme vaktin gelmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi zormu imkansızmı
    estetik cerrahi ile imkanlı diğer yöntemler hayal olur. Denemek için paranı alırlar. Ben biraz dürüst konuşuyorum kusura bakma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estetik cerrahi ile imkanlı diğer yöntemler hayal olur. Denemek için paranı alırlar. Ben biraz dürüst konuşuyorum kusura bakma
    ben kendımdekılerı kabullendım bıkacgun ıcerısınde arkadasımın kolu omuzdan bılege kadar dovmeyle kapatcaz kesıklerden dolayı.dovmenın malıyetıde dusuk degıl.hanı dedım izler kapanıyosa dovmeye vercemız parayı ız kapatmaya verelım.durust konusman bızım ıcınde cok ıyı oluyo en azından dorusunu orenıyoruz
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arapça yazı karakteri çok hoşuma gidiyo benim. hem camide de garip garip bakmaz insanlar öyle bişey yaptırırsak ama tırstım bu işten konuyu okuduktan sonra ne yalan söyliyim

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim boynumdan enseye doğru var kurtulmak istiyordum lazerin acısı maliyeti vs korkuttu ondan farklı bişi çizdirdim üzerine şuan sıkıntım yok
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Gogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lazer tedavisi evet en doğru seçenek, fakat lazer tedavi kararından önce dövmenizi kime yaptırdığınız, ve ne kadar derine indiğini kestirebilmenizde gerekiyor. forumda tanıyanlar wardır, bir sürü dövmem wardır, sol kolum komple kapalıdır, danny garcia ya yaptırıyorum. kendi seansım sırasında danny'nin sadece siyah renkli ufak dövme sahibi olan bi hatunla aralarında geçen dialog ;

-danny ; lazer nası gidio sildirebildinmi ?
    -hatun ; 4. seans, bir ton bile açılmadı rengi
    -danny

danny nin eli serttir, yani kaba tabirle inebildiği kadar derine iner, dövmenin kalıcılığı açısından ve kalitesi açısından (renk kkoruma) ve de kendi tarzından dolayı.

tavsiyem ; iyi düşünün. sevgili isimlerinden eş isimlerinden kaçının, çocuğunuzun isminizi yaptırın, hayatınızda hiç bir zaman vazgeçemiceğiniz şeylere yönelin, yada manevi açıdan sizi yansıtabilen çalışmalar üzerinde yoğunlaşın.

dediğim gibi bir sürü dövmem war ve hiç pişman diilim, yok insanlar bakıo yok öle dio yok böle dio çokda fifi skntı yok. bnm hks yle sokaklarda gaza basarken küfür yiyorum sesten dolayı, dövmeden dolayı bakmışlar çokda fifi. elalem ne der mantalitesiyle bu tip işlere kalkışmayın derim.

kaliteli, portföyü olan lazer uygulayıcılarıyla görüşün derim.
    Wax & Stuff
    Car Care Solutions