User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Volkswagen Polo 6N2 Hakkında

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SoutHeRn FixeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaanzuman şanzuman iyi biliriz. ama yüklenilmezse fazla sorun olmuyor biz insan evladı gibi sürmüyorukki esasen düzgün sürülürse pek sorun çıkarmıyor.
    kapı döşemeleri soyulması hoş olmuyor boğaz kelebeği fare bile geçemeyecek kadar küçük olunca çabuk tıkanıyor düzenli olarak temizletmeli ve adaptasyonunu yaptırmalısınız. pek problemi olmayan bir arabadır diğer emsallerine görede oldukça iyi yol tutar ve gider. iyi bir seçim olur. highline modelini öneririm 100hp sunroof ve diagnoıstic mevcuttur. comfortlineda bu saydıklarım yoktur birde basicline mevcuttur onda hiçbirşey yoktur
    Çok sagol makbule geçti valla.
    Tango-1 never dies.

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sagol makbule geçti valla.
    nedemek yardımcı olabildiysek ne mutlu 4.5 senemiz geçti birlikte anıl olsun,arda olsun birde dede vardır 6n2 konusunda baya tecrübemiz vardır ne türlü bilgi istersen yardımcı oluruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volkswagen Polo 1.4 Comfortline 2005 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk arkadaşlar kussura bakmayın konunuzu böleceğim ama yeni konu açmayım dedim bu pololar hakkındaki görüşleriniz nedir ? 21 21.500 civarı bu model polo bakıyoruz çift farklılar cok uyuz duruyor varsa eşinizde dostunuzda önerebileceğiniz lpgli manuel polo arıyoruz

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı motora sahip makyajsız kasa arabam Lpg de 19-20 kuruş arası yakıyor. Şu anki yakıt fiyatlarına göre çok iyi bir değer Benzinde kullanma cesareti gösteremiyorum şu anki litre fiyatlarıyla, o yüzden güncel yakışını bilmiyorum. Highline benim arabadan biraz daha ağır 2-3 kuruş farkeder herhalde yakıtı. Gidişi 1.4 arabaya göre çok iyi, şanzımanı sportline ile aynı ise kısa bir orana sahiptir. Filtre sesi güzeldir. Kronik sorunu boğaz kelebeği kirlenmesi, başka ciddi bir problemi yok. Alırken her arabada dikkat etmeniz gereken şeylere dikkat edin, rolantide çalışırken devirin sabit olmasına dikkat edin, boğaz kelebeği arızası verebiliyorlar maalesef.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı motora sahip makyajsız kasa arabam Lpg de 19-20 kuruş arası yakıyor. Şu anki yakıt fiyatlarına göre çok iyi bir değer Benzinde kullanma cesareti gösteremiyorum şu anki litre fiyatlarıyla, o yüzden güncel yakışını bilmiyorum. Highline benim arabadan biraz daha ağır 2-3 kuruş farkeder herhalde yakıtı. Gidişi 1.4 arabaya göre çok iyi, şanzımanı sportline ile aynı ise kısa bir orana sahiptir. Filtre sesi güzeldir. Kronik sorunu boğaz kelebeği kirlenmesi, başka ciddi bir problemi yok. Alırken her arabada dikkat etmeniz gereken şeylere dikkat edin, rolantide çalışırken devirin sabit olmasına dikkat edin, boğaz kelebeği arızası verebiliyorlar maalesef.
    çok sagol, zaten motor başarılı duruyor; bakalım plakasını sorgulatıyoruz eger düzgünse alınacak gibi.
    Tango-1 never dies.

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski Polo Sportline'nımın tadi hala damağımda. Mükemmel bir araçtı. Keyifle kullanmıştım.

hakan115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonerim butun istikametler kastamonu yu gosteriyor sanki

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner pm attim ama buradan da yazayim...Elemanin yazdiklarini copy + paste yapiyorum

Baktım Yusufcum

en son 2009 7. ayda
    55 bin km de tampon boyanacak diye gitmiş
    8 kere periyodik bakım yapılmış
    2005 yılında kayışlar değişmiş ( tekrar değişmesi gerekli)
    araç 100 HP 6n2 Highline
    Bir kaç boyanan yeri var sanırım
    servis girişleri 16 sefer
    pert kaydı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2001 model vardı 2 sene kadar kullandım. güzel araç tabi ben biraz şanssızdım 2 kere motor yaptırdım. aldığımda motor ile şanzıman bağlantısının oradan çatlakmış, blok değiştim.
    yapıldı 1 sene sonra yola çıktım. gidişi harikaydı, 160-185 km arası hızla giderken yaklaşık 120-150 km sonra kol çıkardı ve bende veda ettim araca.
    söylediğiniz problemler içinde sadece kapı kollarındaki soyulma vardı. başka hiç bir problem yaşamadım
    ama güzel bir araç

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlattım kusura bakmayın bende 6n2 hıghlıne var egsoz yaptırmak ıstıyorum onerılerınız nelerdır sılencer taktırmak ıstıyorum bırde araba leylek gıbı yay ne onerırsınız

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yay pıyasada mevcut zaten amortısorler ıyı cok fazla sarsmaz egzoz konusu komple sıstem yaptırısan arıza ısıgın yanar ve sesorler ıptal olur ama sadece kat ıptalı ve son susturucu ısını gorur kat olan kısma yalancı kat takarsan ısıkta yanmayabılır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)